Verhuisdekens voor onbeschadigd goed

Verhuisdekens voor onbeschadigd goed

Gaat u verhuizen, dan zijn er honderden dingen waar u aan moet denken. Eén van de belangrijkste dingen is het veilig vervoeren van uw spullen. Al uw meubels en het overige interieur dienen netjes ingepakt te worden en veilig overgebracht te worden naar uw nieuwe woning. Het liefst zonder ongelukjes. Spullen inpakken is een belangrijke taak. Even wat items in een doos gooien, zit er niet bij. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Deuken en krassen zijn zo gemaakt. U kunt dit voorkomen door uw bezittingen goed in te pakken. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw spullen veilig en wel op bestemming geraken?

Verhuisdozen

Uw inboedel beschermen is van cruciaal belang om geen gebroken vazen, defecte apparatuur en kapotte meubels over te houden aan de verhuizing. Ook uw meubilair kan de nodige krassen vertonen na het verhuizen hiervan. Het is verstandig om verhuisdozen te gebruiken om spullen in te pakken. Dozen bieden niet alleen bescherming tegen invloeden van buitenaf, maar zijn tevens eenvoudig te vervoeren. Ook kunt u op de dozen snel schrijven welke spullen erin zitten, waardoor het in uw nieuwe woning eenvoudig te bepalen is waar alle spullen heen moeten.

Noppenfolie voor breekbare items

Noppenfolie is tevens een veelgebruikt item om spullen veilig en wel op bestemming te brengen. Noppenfolie wordt vaak gebruikt als stootkussen, en is ideaal voor het inpakken van bijvoorbeeld servies en glazen. De luchtkussens in de folie vangen eventuele stoten op, waardoor de spullen heel blijven. Noppenfolie is dan ook ideaal voor kleine, breekbare spullen die u niet los in een doos kunt doen.

Verhuisdekens als zachte ondergrond

verhuisdekensNaast kartonnen verhuisdozen en noppenfolie zijn ook verhuisdekens een ideaal verhuismiddel. Deze dekens worden veelal gebruikt om meubels en andere kwetsbare goederen optimaal te beschermen. Professionele verhuisdekens zijn hiervoor het meest geschikt. Hierbij kunt u kiezen uit opslagdekens, die voornamelijk worden gebruikt voor het beschermen van goederen die opgeslagen worden. Gewone verhuisdekens zijn wat dikker van textuur en beschermen uw goederen tijdens het vervoeren en verhuizen zelf. Een verhuisdeken is ideaal voor het beschermen van kostbare meubels. Krassen en deuken worden tot het minimum beperkt en ook stootpartijen worden voorkomen.

Verhuisdekens kunnen niet enkel tijdens de verhuizing gebruikt worden. Ze zijn voor verschillende doeleinden inzetbaar en heel goed her te gebruiken. Tover uw verhuisdeken om in een opvallende plaid, een zacht kussen of een eigentijdse woondeken. U kunt de lijnen van de dekens gebruiken om andere stoffen en details snel toe te voegen. Zo geeft u uw nieuwe woning meteen een geheel andere uitstraling.

Diverse verhuismaterialen

Naast het gebruik van verhuisdozen, noppenfolie en verhuisdekens kunt u ook gebruikmaken van andere verhuismaterialen en verpakkingsmaterialen. Stevige matrashoezen, snijkarton, inpakpapier en tape beschermen uw bezittingen op en top. Een professioneel verhuisbedrijf als UTS van Hoek weet als geen ander welke verhuismaterialen er nodig zijn om uw spullen veilig naar uw nieuwe woning te brengen. Uzelf van tevoren even laten informeren over de mogelijkheden zorgt dan ook voor een snelle en veilige overdracht van uw inboedel.

zakelijke verhuizing checklist draaiboek bedrijfsverhuizing uts van hoek groningen verhuisbedrijf

Inboedel verhuizingen

Uw complete inboedel verhuizen kan een hele klus zijn. Of u nu in Groningen verhuist of naar elders in Nederland…

Lees meer

Inboedelopslag

Tijdelijk opslagruimte voor uw inboedel nodig? Voor korte of lange termijn? Het kan bij ons. Bekijk de mogelijkheden.

Naar de pagina inboedelopslag

Verhuisassistentie

Ook voor het verhuizen van enkele meubels, extra hulp bij een verhuizing of aanschaffen van verhuisdozen is mogelijk…

Lees meer

Internationaal verhuizen

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen? Bekijk onze internationale verhuisdiensten.

Lees meer

Klaar om te verhuizen?

 

Verhuizers vergelijken

Lees in onze gratis handleiding hoe u het juiste verhuisbedrijf kiest dat bij uw situatie past.

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.