Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

UTS Van Hoek Verhuizingen is specialist in verhuizen, meubelopslag en handyman services. Het verhuisbedrijf uit Groningen is actief in de zakelijke markt en de consumentenmarkt. Bij de verschillende diensten horen ook verschillende voorwaarden. Deze zijn te vinden op deze pagina.

Downloaden

Via deze link kunt u de algemene voorwaarden UTS Van Hoek Groningen 2014 downloaden. Deze voorwaarden zijn ook gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 02080640. Liever een exemplaar op papier ontvangen? Dat kan natuurlijk altijd, een mailtje of een belletje naar ons kantoor is voldoende!

Erkende Verhuizers

De Algemene Voorwaarden van de Erkende Verhuizers zijn in 2015 vernieuwd. Duidelijke spelregels zijn in overleg met de Consumentenbond afgestemd. De rechten en plichten van zowel het verhuisbedrijf als de consument zijn duidelijk beschreven, zodat verrassingen achteraf kunnen worden voorkomen. Alleen Erkende Verhuizers mogen deze voorwaarden hanteren.

De brochure van de Organisatie voor Erkende Verhuizers over Verhuizingen, Inboedelopslag en Handyman vindt u op onze website gericht op consumenten en is HIER te downloaden.

De verhuisofferte

Van Erkende verhuizers kunt u een duidelijke offerte verwachten, waarin staat welke werkzaamheden worden verricht tegen welke prijs en onder welke voorwaarden.

Verzekering inboedel

Bij een verhuizing binnen Nederland is uw inboedel verzekerd tot € 100.000 tegen alle verliezen en materiële schade van de inboedel. De verzekeringsvoorwaarden zijn weer ondergebracht in de Algemene Verzekeringsvoorwaarden voor Particuliere Verhuisgoederen (PV05). Deze treft u ook bij de algemene voorwaarden aan.

Verhuisprijs

Welke methode wordt gehanteerd voor de verhuisprijs: een all-in prijs (aanneming van werk) of een regieprijs (per uur, per km of per volume). Tevens is benoemd welke kosten geen onderdeel uitmaken van een verhuisprijs, zoals tolgelden, parkeerkosten en ontheffingen.

Bedrijfsverhuizingen

Voor de zakelijke markt zijn de Algemene voorwaarden voor bedrijfsverhuizing (AVB) opgesteld. Deze zijn HIER te downloaden.

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.