Opslagbeheersysteem

Opslagbeheersysteem voor meer grip op voorraden

Wilt u continu op de hoogte blijven? Om u inzicht te geven in de voorraad (goederen, meubilair & archief) die u in opslag heeft, beschikt u bij ons over een geautomatiseerd opslagbeheersysteem.

Deze web-based applicatie biedt u toegang tot uw eigen voorraadoverzicht. Alle mutaties in de voorraad worden hierin direct door UTS Van Hoek verwerkt. Hierdoor heeft u real-time inzicht in de actuele voorraad.

opslagbeheersysteem uts van hoek verhuisbedrijf groningen

Snel vindbaar in het opslagbeheersysteem

Elk item in opslag is voorzien van een unieke code waaraan ook een digitale foto is verbonden. Deze items staan overzichtelijk gerubriceerd per groep en soort. Onderdelen en montagemateriaal van bijvoorbeeld gedemonteerde meubelen worden apart vermeld. Een bestelfunctie maakt het mogelijk om direct de door u gewenste items aan te vragen of te reserveren. En ook om een afleverdatum in te plannen.

Management informatie

Op basis van uitgebreide zoekfuncties kan er gezocht worden naar kleur, merk, afmeting of omschrijving. Met het voorraadbeheerssysteem kunt u waardevolle management informatie genereren.

Download ons gratis whitepaper ‘Hoe creëer ik overzicht in mijn opslag’ om te leren hoe u overzicht én inzicht houdt in uw opslag!

Heeft u een vraag over verhuizen?

Whitepaper | Hoe creëer ik overzicht in mijn opslag?

In dit whitepaper geven we tips en alternatieven voor opslagbeheer. Met deze handvatten kunt u uw opslag makkelijker, nauwkeuriger en sneller beheren.

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.