Verhuisdozen bestellen

Bestel eersteklas nieuwe of gebruikte verhuisdozen

Verhuisdozen bestellen

Iedereen heeft het wel een keer in zijn leven gedaan: verhuizen. Het blijft moeilijk om uw hele hebben en houden van woning A naar woning B te vervoeren. Heeft u wel genoeg verhuisdozen? En zo niet, welke spullen zult u dan meenemen naar uw nieuwe woning? Met Verhuisdozen Bestellen op de website van UTS Van Hoek hoeft u niet langer deze keuzes te maken. Wij leveren de beste verhuisdozen in 3 verschillende formaten tegen de laagste prijs. Hierdoor hoeft u zich niet langer zorgen te maken over welke spullen met u mee verhuizen. U kunt gewoon alles meenemen.

Bij UTS Van Hoek bent u voor uw hele verhuizing aan het goede adres. Wij leveren verschillende maten verhuisdozen voor onder andere boeken, linnengoed en overige spullen. Daarnaast verkopen wij ook speciale speelgoeddozen. Verhuizen is voor een kind vaak een nieuwe en spannende ervaring en wij willen deze ervaring wat dragelijker en zelfs leuker maken.

Naast verschillende maten verhuisdozen, leveren wij ook andere spullen die erg van pas kunnen komen bij uw verhuizing. Heeft u bijvoorbeeld bij uw vorige verhuizing moeite gehad uw matras schoon te houden? Daar hebben wij nu speciale matrashoezen voor. Wij leveren dit product in verschillende maten, voor zowel één- als tweepersoons matrassen.

Daarnaast leveren wij van UTS Van Hoek ook alles wat te maken heeft met het inpakken van uw spullen. U wil natuurlijk dat alles heel aankomt in uw nieuwe woning. Met onze noppenfolie, snijkarton, whitewrap en inpakpapier kunt u ervoor zorgen dat uw spullen veilig op uw nieuwe adres aankomen. Naast inpakfolie en papier kunt u bij ons ook terecht voor extra breekbare artikelen. Wij bieden wijndozen, garderobeboxen, schilderijboxen, verhuisdekens en glasdozen aan. Deze dozen en boxen zorgen ervoor dat u uw spullen veilig kunt vervoeren.

Zoals u al kon lezen, hebben wij alle producten voor een geslaagde verhuizing. Wij hebben een breed scala aan producten en deze zijn altijd direct uit voorraad te leveren. Interesse gekregen in verhuizen met UTS Van Hoek? Kijk dan snel verder op onze website.

Gebruikte verhuisdoos, auto-lock

Gebruikte verhuisdozen worden na maximaal 2 verhuizingen gesorteerd op bruikbaarheid en verkocht in de verhuiswinkel voor een scherp tarief. De dozen zijn nog prima bruikbaar voor nog een verhuizing, maar zijn beschreven of de opdrukking is beschadigd.

€ 1.75 per stuk

Inpakpapier, handzaam verpakt per 5 kg

€ 9.00 per 5 kg

Gebruikte boekendoos, auto-lock

Gebruikte UTS boekendozen zijn van het zogenaamde ‘auto-lock’ principe, ook wel 2 seconden doos genoemd. Druk de zijkanten naar elkaar toe en de doos is klaar om te worden gevuld. Na het vullen vouwt u eenvoudig de sluitdeksels in elkaar. U heeft geen tape nodig.

€ 1.75 per stuk

Gebruikte XL verhuisdoos, barrel

Barrels worden ook wel ‘grote spullen’ dozen genoemd. Vanwege het extra grote volume bedoeld voor lichte(re) zaken, zoals beddengoed, linnengoed, lampenkappen, etc. Om barrels in elkaar te kunnen zetten en te kunnen sluiten heeft u verhuistape nodig.

€ 1.75 per stuk

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.