Zakelijke verhuisdiensten

Ontdek onze unieke totaal service
Neem contact met ons opOfferte aanvragen

Zakelijke verhuisdiensten

Een zakelijke verhuizing heeft meestal veel invloed op u, uw organisatie en uw medewerkers. En omdat niet één verhuizing gelijk is past UTS Van Hoek Verhuizingen het pakket zakelijke verhuisdiensten op uw specifieke situatie aan.

Reeds vele bedrijven, instellingen, organisaties en overheidsdiensten maakten dankbaar gebruik van een of meerdere verhuisdiensten van UTS Van Hoek.

Aanpak op maat

Onze integrale aanpak van een kantoorverhuizing is anders dan die van een laboratorium, zorgcentrum of ziekenhuis. En anders dan een particuliere of internationale verhuizing.

Deze aanpak komt voort uit onze Unieke Totaal Service met als doel: ontzorgd verhuizen. De door UTS Van Hoek opgedane ervaring bij het organiseren en uitvoeren van complexe en langdurige verhuisprojecten kan ook bij úw verhuizing worden ingezet.

Zakelijke verhuisdiensten van UTS Van Hoek: Beter geregeld!

De zakelijke verhuisdiensten van UTS van Hoek organiseert en voert alle met uw verhuizing samenhangende dienstverlening – projectmanagement, ICT-services, handyman, opslag en logistiek – met eigen mensen uit.

Met dit uitgebreide dienstenpakket kunnen wij alle zaken rondom uw verhuizing verzorgen.

UTS Nederland

UTS is een landelijke verhuisorganisatie van 12 nauw samenwerkende verhuisbedrijven in Nederland. Een betrouwbare partner die al ruim 25 jaar de toon zet op het gebied van innovatieve logistieke concepten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Onze visie om flexibiliteit, efficiency en kostenbesparingen te creëren die u, partner van UTS, voordeel opleveren hebben ons marktleider gemaakt en daar zijn wij trots op. De integrale bundeling van kennis, organisatie en logistiek, dat is UTS. U bepaalt bij ons wat u wilt en wij bieden voor ieder budget een verhuisoplossing.

Unieke Totaal Service

Het samenwerkingsverband onderscheidt zich van andere dienstverleners door haar Unieke Totaal Service. Professionele dienstverlening die meerwaarde biedt en zich richt op het organiseren van alle facilitaire facetten rondom het verhuisproces.

Uw keuzes worden georganiseerd vanuit één aanspreekpunt vanaf het idee tot aan de realisatie en zo dicht mogelijk bij de plaatsen waar uw activiteiten plaatsvinden. Wilt u echt ervaren wat het is om te verhuizen zonder stress gebruik dan onze Unieke Totaal Service.

Alle verhuisbedrijven zijn ‘Erkende Verhuizers’ en aangesloten bij de OEV. Daarnaast zijn alle aangesloten bedrijven ISO 9001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheid Checklist Aannemers certificaat (VCA).

Zakelijke verhuisblogs

Verhuizen is moeilijk!

Verhuizen is moeilijk!

Verhuizen is moeilijk, zakelijke verhuizingen zijn nog veel complexer. Het plannen kost ontzettend veel tijd en moeite. Bovendien kost het geld en...

Bedrijfsverhuizingen

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek. UTS Van Hoek heeft dit door de jarenlange ervaring vaak ervaren en is daardoor expert geworden op dit gebied. 

Lees meer

Projectmanagement

Een complexe projectverhuizing is teamwork. Daarom maakt ook projectmanagement deel uit van het uitgebreide dienstenpakket van Van Hoek.

Lees meer

Projectverhuizingen

Het uitvoeren van projectverhuizingen is een vak apart, dat blijkt iedere keer weer. Een vak dat verhuisbedrijf Van Hoek als geen ander verstaat.

Lees meer 

Transport

Van Hoek helpt u bij transport van meubilair, keukeninventaris, antiek, standmateriaal of onverpakte kwetsbare goederen.

Lees meer

Magazijnruimte

Om u inzicht te geven in de voorraad (goederen, meubilair & archief) die u in opslag heeft, beschikt u bij ons over een geautomatiseerd opslagbeheersysteem.

Lees meer

Archiefopslag

Archieven opslaan en beheren, fysiek of digitaal. Wij houden archiefopslag bij ons op locatie zo gemakkelijk mogelijk voor u met een digitaal systeem.

Lees meer

Handymanservice

Juist voor de honderden werkzaamheden die veel tijd, energie, deskundigheid en handigheid vragen, kunt u gebruikmaken van de Handyman services van Van Hoek.

Lees meer

Vastgoedservices

Als eigenaar, huurder of verhuurder van een kantoorpand wilt u graag een verzorgde uitstraling van uw pand. Van Hoek helpt u daarbij.

Lees meer

Zakelijk Verhuisbedrijf Groningen

Verhuizen is vaak een hele onderneming. Iedereen die wel eens verhuist, zal dit bevestigen. Velen zouden graag hun verhuizing uit handen geven aan een professioneel verhuisbedrijf in Groningen zoals UTS Van Hoek. Met een strakke planning, een strikte regie en een perfecte timing.

UTS Van Hoek wil hét verhuisbedrijf van Groningen zijn voor nationale verhuizingen, internationale verhuizingen, projectverhuizingen en opslag van inboedels, inventarissen en archieven.

Onze medewerkers staan bekend om hun flexibiliteit, pro-actieve houding en inlevingsvermogen om gezamenlijk uw verhuizing tot een geslaagd project te maken.

Draaiboek zakelijke verhuizing

Een zakelijke verhuizing brengt nieuwe kansen met zich mee, maar kan uitlopen op een nachtmerrie. Lees hier alles over!

Contact met ons opnemen

Heeft u vragen? Gebruik het contactformulier, telefonisch via 050 – 54 22 666 of per e-mail via info@utsvanhoek.nl

Projectverhuizingen

Het uitvoeren van projectverhuizingen is een vak apart. Een vak dat verhuisbedrijf UTS Van Hoek als geen ander verstaat.

Wij weten als geen ander wat voor enorme impact verandering en verplaatsing hebben op een organisatie en haar medewerkers.

Al ruim 90 jaar ondersteunt UTS Van Hoek deze veranderprocessen en biedt totaaloplossingen die veel verder gaan dan alleen het verplaatsen van werkplekken en dozen.

Ervaring met verhuisprojecten

Door het veelvuldig uitvoeren van zeer complexe en veelomvattende verhuisprojecten behoren wij tot de top van professionele projectverhuizers in Nederland.

We zijn in staat om gespecialiseerde en branchegerichte dienstverlening te bieden.

Zo is onze integrale aanpak van een kantoorverhuizing anders dan die van een laboratorium en weer anders dan het verhuizen van een zorgcentrum of ziekenhuis. Het UTS dienstenpakket past zich aan uw wensen aan.

Magazijn verhuizen

Ook een magazijn verhuizen is een project dat perfect in ons straatje past. Door onze expertise op het gebied van opslagbeheer weten we ook hier precies wat er gevraagd wordt bij het verhuizen van uw inventaris van A naar B.

Lees vooral onze blogs over opslag- en magazijnbeheer!

Erkende Project Verhuizers

Naast het verhuizen bieden wij Unieke Totaal Service, professionele dienstverlening die veel verder gaat dan het verhuizen op zich. Wij organiseren ook alle zaken rondom de verhuizing.

En we bieden diensten die uw bedrijfscontinuïteit waarborgen. UTS garandeert flexibiliteit door het aantal professionele medewerkers dat door heel Nederland dagelijks voor u klaarstaat.

Sinds 2013 is de organisatie van UTS Van Hoek aangesloten bij het keurmerk Erkende projectverhuizers.

Hiermee is gegarandeerd dat projectverhuizingen worden uitgevoerd door ervaren en goed opgeleid verhuispersoneel en is er veel aandacht voor MVO.

zakelijk verhuizen bedrijfsverhuizing van hoek verhuisbedrijf groningen
machines verhuizen uts van hoek grote apparatuur veiligheid

 

Heeft u een verhuis vraag?

Of zijn er plannen ten aanzien van een verhuizing of herhuisvesting? We komen graag in contact om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen over de mogelijke aanpak.

Bedrijfsverhuizing

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek. UTS Van Hoek heeft dit door de jarenlange ervaring vaak ervaren. We gaan altijd voor een perfecte voorbereiding en een uiteindelijke verhuizing die vlekkeloos en soepel verloopt. Uw bedrijf ondervindt een minimale ‘downtime’ en uw medewerkers kunnen de werkzaamheden volgens de afgesproken planning weer hervatten.

EPV & Draaiboek

UTS Van Hoek Groningen is officieel erkend als Erkende Projectverhuizer (EPV). Dit betekent dat er wordt gewerkt volgens vastgestelde normen, die geborgd zijn in het kwaliteitssysteem van de organisatie. Onderdeel van de EPV-erkenning is het opmaken en gebruiken van een draaiboek bedrijfsverhuizing bij ingewikkelde of complexe verhuizingen.

Verhuisplanning van bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing kan omvangrijk of complex zijn. Vaak zodanig dat een projectmatige aanpak de beste aanpak is. Daarom is het in de ‘verhuiswereld’ gebruikelijk om van projectverhuizing te spreken. Onder projecten worden verhuizingen van overheden of instellingen verstaan. In deze segmenten is vaak een projectmatige aanpak wenselijk.

Onderdeel van de projectmatige aanpak is het opstellen van een goede verhuisplanning die voor alle betrokkenen duidelijk is. Het afstemmen van afspraken met alle partijen bij een projectverhuizing is belangrijk om tot een goede uitvoering te komen.

Meer weten over bedrijfsverhuizingen?

Onderstaand hebben wij een aantal relevante onderwerpen uitgelicht in de vorm van blogs en whitepapers. Erg handig in de voorbereiding op een aankomende verhuizing!

magazijnbeheer software uts van hoek verhuisbedrijf groningen idepot opslag

Whitepaper | Van inschatting naar draaiboek

Een zakelijke verhuizing brengt nieuwe kansen met zich mee, maar kan uitlopen op een nachtmerrie. Kent u de knelpunten al? 

Opslagbeheersysteem voor meer grip op voorraden

Wilt u continu op de hoogte blijven? Om u inzicht te geven in de voorraad (goederen, meubilair & archief) die u in opslag heeft, beschikt u bij ons over een geautomatiseerd opslagbeheersysteem.

Deze web-based applicatie biedt u toegang tot uw eigen voorraadoverzicht. Alle mutaties in de voorraad worden hierin direct door UTS Van Hoek verwerkt. Hierdoor heeft u real-time inzicht in de actuele voorraad.

Snel vindbaar in het opslagbeheersysteem

Elk item in opslag is voorzien van een unieke code waaraan ook een digitale foto is verbonden. Deze items staan overzichtelijk gerubriceerd per groep en soort. Onderdelen en montagemateriaal van bijvoorbeeld gedemonteerde meubelen worden apart vermeld. Een bestelfunctie maakt het mogelijk om direct de door u gewenste items aan te vragen of te reserveren. En ook om een afleverdatum in te plannen.

Management informatie

Op basis van uitgebreide zoekfuncties kan er gezocht worden naar kleur, merk, afmeting of omschrijving. Met het voorraadbeheerssysteem kunt u waardevolle management informatie genereren.

Hoe creëer ik overzicht in mijn opslag?

In dit whitepaper geven we tips en alternatieven voor opslagbeheer. Met deze handvatten kunt u uw opslag makkelijker, nauwkeuriger en sneller beheren.

Populaire berichten

De methodes voor voorraad- en opslagbeheer

Vakantie, een lang weekend of gewoon een rustige periode. Die vrije tijd komt goed uit, dan kunt u eindelijk uw magazijn opruimen. Maar wacht daar nog heel even mee, want eerst willen we u nog graag deze tips & tricks meegeven! 1) Begin met veelgebruikte spullen…

Lees meer

5 tips tegen verhuisstress bij bedrijfsverhuizingen

Het inpakken voor een zakelijke verhuizing is een klus waar iedereen aan mee moet werken. Zo zal iedere medewerker zijn of haar eigen bureau moeten inpakken, maar ook machines en apparatuur voor algemeen gebruik moeten worden ingepakt. Wie gaat dit doen? En hoe wordt…

Lees meer

5 voordelen van de gefaseerde verhuizing [infographic]

Het soepel verlopen van de verhuizing is voor een groot deel afhankelijk van een realistische, maar heldere verhuisplanning. Een goede planning is niet gemakkelijk te maken, omdat deze van veel factoren afhankelijk is. Stel vast wat het beste moment is om te verhuizen…

Lees meer

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.