Particuliere verhuisdiensten

Neem contact met ons op

Wat uw wensen ook zijn, verhuizen blijft vaak een hele onderneming. Het is daarom fijn om dit uit handen te kunnen geven aan een professioneel bedrijf als UTS Van Hoek Groningen.

Zo voorkomt u eventuele uitloop qua planning en het neemt een hoop stress weg. Daarnaast is het mogelijk om uw hele inboedel of een deel daarvan op te slaan bij ons. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor inventarissen en archieven.

Wij kunnen u hierbij een handje helpen, of u nu een nationale of een internationale verhuizing op de planning heeft staan; wij zijn er voor u.

Geïnteresseerd in de diensten van UTS Van Hoek Verhuizingen Groningen? Op onze contactpagina staan de verschillende mogelijkheden om met ons in contact te komen of om gebruik te maken van onze online mogelijkheden.

Inboedelverhuizingen

Wij bieden een uitgebreid pakket aan particuliere verhuisdiensten

Bekijk meer

Internationaal verhuizen

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen? Bekijk onze internationale verhuisdiensten.

 Bekijk meer

Webshop

De beste verhuisdozen en inpakmaterialen voor uw verhuizingen. Bestel eenvoudig in onze online verhuiswinkel

Bezoek onze webshop

Verhuisdirigente

Ziet u op tegen uw verhuizing? Onze verhuisdirigente organiseert samen met u uw verhuizing.

Bekijk meer

 

Verhuisbedrijf Groningen

Verhuizen is vaak een hele onderneming. Iedereen die wel eens verhuist, zal dit bevestigen. Velen zouden graag hun verhuizing uit handen geven aan een professioneel verhuisbedrijf in Groningen zoals UTS Van Hoek. Met een strakke planning, een strikte regie en een perfecte timing.

UTS Van Hoek wil hét verhuisbedrijf van Groningen zijn voor nationale verhuizingen, internationale verhuizingen, projectverhuizingen en opslag van inboedels, inventarissen en archieven.

Onze medewerkers staan bekend om hun flexibiliteit, pro-actieve houding en inlevingsvermogen om gezamenlijk uw verhuizing tot een geslaagd project te maken.

Verhuizers vergelijken

Bekijk welk verhuisbedrijf het beste bij uw verhuizing past. In ons gratis whitepaper leest u alles over het kiezen van een verhuisbedrijf.

Contact met ons opnemen

Heeft u vragen? Gebruik het contactformulier, telefonisch via 050 – 54 22 666 of per e-mail via info@utsvanhoek.nl

 

Online offerte module

Met de offerte module ontvangt u direct een prijsindicatie voor uw verhuizing.

Inboedelverhuizingen

Van Hoek Verhuizingen uit Groningen staat voor zorgeloze inboedelverhuizingen. Dagelijks zijn onze goed opgeleide en gemotiveerde verhuizers bezig cliënten te ondersteunen in het veranderproces verhuizen. Een proces dat vaak veel stress oplevert en veel tijd en energie kost.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan verhuisdiensten dat volledig is afgestemd op de specifieke wensen van de doelgroepen. Voor ieder budget een verhuisoplossing, waarbij je zelf kiest om in te spannen of te ontspannen.

Verhuizingen zijn er in alle soorten en maten. Zoals geen mens gelijk is, bestaat er ook een grote variatie in verhuizingen. Van klein tot groot of supergroot. Alleen van A naar B tot van A tot Z via de rest van het alfabet.

Van Hoek Verhuizingen beschikt over een ruime ervaring op het gebied van verhuizingen in binnen- en buitenland. Ook overzeese verhuizingen naar alle uithoeken van de wereld vormen geen enkel probleem.

Verhuizers vergelijken

Lees in onze gratis handleiding hoe u het juiste verhuisbedrijf kiest.

Tom’s Erkende verhuistips

Internationaal verhuizen

Verhuizen naar het buitenland? UTS Van Hoek is uw internationaal verhuisbedrijf en persoonlijke coach die inhoud geeft aan het begrip zorgeloos verhuizen. Jaarlijks voert UTS Van Hoek tientallen internationale verhuizingen uit. De bestemmingen lopen zeer uiteen.

Verhuizingen in Europa worden veelal over de weg uitgevoerd door een ervaren verhuisteam van UTS Van Hoek. Populaire bestemmingen zijn België, Engeland, Scandinavië, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Relocation Network

Voor verhuizingen naar andere continenten kan UTS Van Hoek gebruik maken van haar internationale netwerk. Met wereldwijd 140 verhuisbedrijven in 60 landen en medewerkers die alle talen spreken en de lokale cultuur begrijpen, helpen we u naar bijna elke bestemming ter wereld.

Dagelijks verhuizen wij expats en medewerkers die worden uitgezonden voor internationale bedrijven en organisaties. Ook transporteren wij kwetsbare producten en kostbare apparaten, vaak als onderdeel van de werkplek van de verhuizende professional.

Ook voor het veilig en vakkundig opslaan van uw inboedel tijdens uw verblijf in het buitenland bent u bij UTS Van Hoek aan het juiste adres.

Verhuiscontainer voor uw verhuizing

Een relatief nieuwe ontwikkeling in de markt van verhuizingen is het gebruik van de verhuiscontainer. Een verhuiscontainer is een van een zeecontainer afgeleide container en voldoet dus aan de wereldwijde ISO standaarden.

Verhuiscontainer mogelijkheden

Verhuiscontainers zijn inzetbaar voor verschillende mogelijkheden. Ten eerste uiteraard om een verhuizing mee uit te voeren in Nederland of Europa. Deze verhuiscontainers zijn veelal eigendom van een verhuisbedrijf. Sommige verhuizers, zoals UTS Van Hoek, besteden extra aandacht aan extra beschermingsmogelijkheden en vastzet mogelijkheden in de verhuiscontainers.

Voor verhuizingen naar overzeese bestemmingen worden bijna altijd zeecontainers gebruikt, die eigendom van de rederij zijn en blijven. Zeecontainers worden voor veel verschillende goederen gebruikt en zijn daardoor alleen voor verhuizingen te gebruiken, mits de inboedel zeewaardig wordt verpakt in karton en plastic. Dit omdat de containers aan de binnenkant niet zijn voorzien van beschermende materialen.

Voor het tijdelijk opslaan van een inboedel is het gebruik van een verhuiscontainer ook ideaal. De inboedel wordt bij u voor de deur rechtstreeks in de verhuiscontainer geladen. Na het inladen gaat de container op slot en wordt rechtstreeks naar het verhuisbedrijf vervoerd. UTS Van Hoek beschikt over een opslaghal die is ingericht voor het opslaan van verhuiscontainers. De hal is beveiligd en verwarmd en beschikt over een grote containerkraan om uw container snel en veilig te verplaatsen.

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan 

Kunst en Antiek opslag

Voor kunst en antiek opslag biedt UTS Van Hoek Verhuizingen verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van uw specifieke wensen kan de inrichting van de opslagruimte worden aangepast.

Alle bij UTS Van Hoek opgeslagen inboedels en inventarissen worden in verwarmde en beveiligde ruimtes of containers geplaatst. Afhankelijk van de kwetsbaarheid van de spullen worden de benodigde verpakkingsmaterialen en bescherming gebruikt.

Deskundige UTS Art Handlers

Verhuizingen van kunst en antiek eisen een risicoloze behandeling. Er wordt bijvoorbeeld nóg meer tijd en aandacht besteed aan voorbereiding, uitvoering en nazorg. De UTS Art Handlers zijn onderlegd in het herkennen van verschillende typen kunstobjecten, antiek en oudheden. Zij beoordelen de kwetsbaarheid en hanteren de juiste wijze van verpakken.

Opslagbeheersysteem

Voor de registratie van zowel de opslag als uitgeleende kunstwerken, biedt UTS Van Hoek de mogelijkheid tot aansluiting van iDepot. Met deze online opslagbeheer omgeving kunt u precies zien welke spullen zijn opgeslagen en opdrachten voor uitlevering plaatsen.

Wereldwijd transport

Wij leveren wereldwijd transport en kunnen ook de verzekeringen en douanehandelingen voor u verzorgen. Voor het vervoer over de weg wordt uitsluitend gebruik gemaakt van geïsoleerde, beveiligde en luchtgeveerde verhuiswagens.

Binnenkort verhuizen?

Bestel direct al uw verhuismaterialen in onze webshop!

Blog over verhuizen

Hoeveel tijd ben ik kwijt met verhuizen?

Hoeveel tijd je kwijt bent met verhuizen, hangt natuurlijk af van de grootte van het huis dat je bewoont, het aantal spullen dat je hebt en het aantal huisgenoten of gezinsleden waar je rekening mee moet houden. Iedereen heeft…

Lees de blog

Wat kost een verhuizing ongeveer?

Om een verhuizing zo goedkoop mogelijk te doen, steekt u het beste zelf de handen uit de mouwen. Een zelfverhuizing is en blijft immers de goedkoopste manier om te verhuizen. Toch kiezen veel mensen…

Lees de blog

De meest handige tips voor verhuizen

De meeste mensen verhuizen wel een keer in hun leven, vaak zelfs meer dan eens. U weet dan als geen ander wat er bij een verhuizing komt kijken. Verhuizen is een zware klus. Iedereen doet dit dan ook…

Lees de blog

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB  Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.