Particuliere verhuisdiensten

Je voelt je direct thuis!
Offerte aanvragenOver ons

Particuliere verhuizingen

Wat uw wensen ook zijn, verhuizen blijft vaak een hele onderneming. Het is daarom fijn om dit uit handen te kunnen geven aan een professioneel bedrijf als Van Hoek Verhuizingen uit Groningen.

Zo voorkomt u eventuele uitloop qua planning en het neemt een hoop stress weg. Daarnaast is het mogelijk om uw hele inboedel of een deel daarvan op te slaan bij ons. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor inventarissen en archieven.

Wij kunnen u hierbij een handje helpen, of u nu een nationale of een internationale verhuizing op de planning heeft staan; wij zijn er voor u.

Geïnteresseerd in de diensten van UTS Van Hoek Verhuizingen Groningen? Op onze contactpagina staan de verschillende mogelijkheden om met ons in contact te komen of om gebruik te maken van onze online mogelijkheden.

Verhuis blogs

zakelijke verhuizing checklist draaiboek bedrijfsverhuizing uts van hoek groningen verhuisbedrijf

Inboedel verhuizingen

Uw complete inboedel verhuizen kan een hele klus zijn. Of u nu in Groningen verhuist of naar elders in Nederland…

Lees meer

Inboedelopslag

Tijdelijk opslagruimte voor uw inboedel nodig? Voor korte of lange termijn? Het kan bij ons. Bekijk de mogelijkheden.

Naar de pagina inboedelopslag

Verhuisassistentie

Ook voor het verhuizen van enkele meubels, extra hulp bij een verhuizing of aanschaffen van verhuisdozen is mogelijk…

Lees meer

Internationaal verhuizen

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen? Bekijk onze internationale verhuisdiensten.

Lees meer

Verhuisbedrijf Groningen

Verhuizen is vaak een hele onderneming. Iedereen die wel eens verhuist, zal dit bevestigen. Velen zouden graag hun verhuizing uit handen geven aan een professioneel verhuisbedrijf in Groningen zoals UTS Van Hoek. Met een strakke planning, een strikte regie en een perfecte timing.

UTS Van Hoek wil hét verhuisbedrijf van Groningen zijn voor nationale verhuizingen, internationale verhuizingen, projectverhuizingen en opslag van inboedels, inventarissen en archieven.

Onze medewerkers staan bekend om hun flexibiliteit, pro-actieve houding en inlevingsvermogen om gezamenlijk uw verhuizing tot een geslaagd project te maken.

Verhuizers vergelijken

Bekijk welk verhuisbedrijf het beste bij uw verhuizing past. In ons gratis whitepaper leest u alles over het kiezen van een verhuisbedrijf, zoals:

  • wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing
  • welke factoren de prijs van een offerte beïnvloeden
  • hoe het zit met verzekeringen bij verhuizingen

Inboedelverhuizingen

Van Hoek Verhuizingen uit Groningen staat voor zorgeloze inboedelverhuizingen. Dagelijks zijn onze goed opgeleide en gemotiveerde verhuizers bezig cliënten te ondersteunen in het veranderproces verhuizen. Een proces dat vaak veel stress oplevert en veel tijd en energie kost.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan verhuisdiensten dat volledig is afgestemd op de specifieke wensen van de doelgroepen. Voor ieder budget een verhuisoplossing, waarbij je zelf kiest om in te spannen of te ontspannen.

Verhuizingen zijn er in alle soorten en maten. Zoals geen mens gelijk is, bestaat er ook een grote variatie in verhuizingen. Van klein tot groot of supergroot. Alleen van A naar B tot van A tot Z via de rest van het alfabet.

Van Hoek Verhuizingen beschikt over een ruime ervaring op het gebied van verhuizingen in binnen- en buitenland. Ook overzeese verhuizingen naar alle uithoeken van de wereld vormen geen enkel probleem.

Moving house

To many of us, moving house is a big thing. A hectic process in which many a helpful neighbour pulls a muscle or causes havoc. Many of us therefore prefer to put the removal into the hands of an expert such as UTS Van Hoek Removals. That means an exact plan, strict direction and perfect timing.

Of course our staff are as careful as possible. They understand the emotional value associated with personal objects. The best start at a new address therefore begins with a personal chat with UTS Van Hoek Removals.

Verhuisassistentie

Ook voor verhuisassistentie bent u bij UTS Van Hoek aan het juiste adres. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om u te assisteren bij uw aanstaande verhuizing.

Ook verkopen we onze eersteklas verhuisdozen in onze verhuiswinkel in Groningen. Zo kunt u zelf uw verhuizing samenstellen.

Verhuisbus met 2 verhuizers

Huur een kleine verhuiswagen met 2 verhuizers. Uitgerust met handige verhuismiddelen. Inzetbaar voor een kleine lokale verhuizing of een paar meubelstukken. U zorgt zelf voor inpakken en demonteren.

Grote verhuiswagen

Huur een grote verhuiswagen met 2 of 3 verhuizers. Volledig uitgerust met professionele verhuismiddelen. Inzetbaar voor een grotere verhuizing, waarbij u zelf zorgt voor voldoende laad- en loshulp en ook zelf zorgt voor inpakken en demonteren.

Mobiele verhuislift met bediening

Huur een verhuislift met bediening. Voor het verhuizen van of naar een verdieping. Handige aanvulling op de verhuisploeg die u zelf heeft geregeld.

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We zijn op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 uur telefonisch bereikbaar op 050-5422666.

Internationaal verhuizen

Verhuizen naar het buitenland? UTS Van Hoek is uw internationaal verhuisbedrijf en persoonlijke coach die inhoud geeft aan het begrip zorgeloos verhuizen. Jaarlijks voert UTS Van Hoek tientallen internationale verhuizingen uit. De bestemmingen lopen zeer uiteen.

Verhuizingen in Europa worden veelal over de weg uitgevoerd door een ervaren verhuisteam van UTS Van Hoek. Populaire bestemmingen zijn België, Engeland, Scandinavië, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Relocation Network

Voor verhuizingen naar andere continenten kan Van Hoek gebruik maken van haar internationale netwerk. Met wereldwijd 140 verhuisbedrijven in 60 landen en medewerkers die alle talen spreken en de lokale cultuur begrijpen, helpen we u naar bijna elke bestemming ter wereld.

Dagelijks verhuizen wij expats en medewerkers die worden uitgezonden voor internationale bedrijven en organisaties. Ook transporteren wij kwetsbare producten en kostbare apparaten, vaak als onderdeel van de werkplek van de verhuizende professional.

Ook voor het veilig en vakkundig opslaan van uw inboedel tijdens uw verblijf in het buitenland bent u bij Van Hoek Verhuizingen aan het juiste adres.

THE WORLD MOVES WITH US!

UTS International

De UTS verhuisbedrijven in Nederland hebben 1 centrale clientdesk voor het regelen en aansturen van alle internationale verhuizingen.

De medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar op 088-0023043 of bezoek de website  via onderstaande knop

Verhuiscontainer voor uw verhuizing

Een relatief nieuwe ontwikkeling in de markt van verhuizingen is het gebruik van de verhuiscontainer. Een verhuiscontainer is een van een zeecontainer afgeleide container en voldoet dus aan de wereldwijde ISO standaarden.

Verhuiscontainer mogelijkheden

Verhuiscontainers zijn inzetbaar voor verschillende mogelijkheden. Ten eerste uiteraard om een verhuizing mee uit te voeren in Nederland of Europa. Deze verhuiscontainers zijn veelal eigendom van een verhuisbedrijf. Sommige verhuizers, zoals UTS Van Hoek, besteden extra aandacht aan extra beschermingsmogelijkheden en vastzet mogelijkheden in de verhuiscontainers.

Voor verhuizingen naar overzeese bestemmingen worden bijna altijd zeecontainers gebruikt, die eigendom van de rederij zijn en blijven. Zeecontainers worden voor veel verschillende goederen gebruikt en zijn daardoor alleen voor verhuizingen te gebruiken, mits de inboedel zeewaardig wordt verpakt in karton en plastic. Dit omdat de containers aan de binnenkant niet zijn voorzien van beschermende materialen.

Voor het tijdelijk opslaan van een inboedel is het gebruik van een verhuiscontainer ook ideaal. De inboedel wordt bij u voor de deur rechtstreeks in de verhuiscontainer geladen. Na het inladen gaat de container op slot en wordt rechtstreeks naar het verhuisbedrijf vervoerd. UTS Van Hoek beschikt over een opslaghal die is ingericht voor het opslaan van verhuiscontainers. De hal is beveiligd en verwarmd en beschikt over een grote containerkraan om uw container snel en veilig te verplaatsen.

Meer informatie over opslag?

Op onze pagina ‘Opslag’  leest u al onze mogelijkheden voor opslag van inboedels en inventarissen. Benieuwd naar onze tarieven? Vraag onze prijslijst direct aan.

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.