Opslag Logistiek en Organisatie

Neem contact met ons opOver ons

Zoekt u opslagruimte dichtbij?

Er is altijd één van de 25 UTS opslagdepots in uw omgeving. Deze landelijke dekking wordt in combinatie met flexibele opslagconcepten aangeboden. Opslag, logistiek en organisatie combineren wij voor tijdelijke en permanente oplossingen. Onze ervaring is dat veel bedrijven en organisaties de opslag en logistiek als belastend ervaren. Daarom hebben de UTS vestigingen de combinatie van opslag, logistiek en organisatie als 1 dienst ontwikkeld.

iDepot

Krijg inzicht in de voorraad (goederen, meubilair & archief) die u in opslag heeft via een online opslagbeheersysteem.

Lees meer 

Archiefopslag

Uw archief op een juiste en veilige wijze opslaan en beheren? Bekijk de mogelijkheden van UTS van Hoek.

Lees meer

Magazijnruimte

UTS van Hoek beschikt over een multifunctioneel magazijnruimte, waar u zelf de opgeslagen goederen kunt beheren of dit door ons laten doen.

Lees meer

Opslagruimte

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek. UTS Van Hoek heeft dit door de jarenlange ervaring vaak ervaren. 

Lees meer

 

Opslagbeheersysteem voor meer grip op voorraden

Wilt u continu op de hoogte blijven? Om u inzicht te geven in de voorraad (goederen, meubilair & archief) die u in opslag heeft, beschikt u bij ons over een geautomatiseerd opslagbeheersysteem.

Deze web-based applicatie biedt u toegang tot uw eigen voorraadoverzicht. Alle mutaties in de voorraad worden hierin direct door UTS Van Hoek verwerkt. Hierdoor heeft u real-time inzicht in de actuele voorraad.

Snel vindbaar in het opslagbeheersysteem

Elk item in opslag is voorzien van een unieke code waaraan ook een digitale foto is verbonden. Deze items staan overzichtelijk gerubriceerd per groep en soort. Onderdelen en montagemateriaal van bijvoorbeeld gedemonteerde meubelen worden apart vermeld. Een bestelfunctie maakt het mogelijk om direct de door u gewenste items aan te vragen of te reserveren. En ook om een afleverdatum in te plannen.

Management informatie

Op basis van uitgebreide zoekfuncties kan er gezocht worden naar kleur, merk, afmeting of omschrijving. Met het voorraadbeheerssysteem kunt u waardevolle management informatie genereren.

Hoe creëer ik overzicht in mijn opslag?

In dit whitepaper geven we tips en alternatieven voor opslagbeheer. Met deze handvatten kunt u uw opslag makkelijker, nauwkeuriger en sneller beheren.

Kunst en Antiek opslag

Voor kunst en antiek opslag biedt UTS Van Hoek Verhuizingen verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van uw specifieke wensen kan de inrichting van de opslagruimte worden aangepast.

Alle bij UTS Van Hoek opgeslagen inboedels en inventarissen worden in verwarmde en beveiligde ruimtes of containers geplaatst. Afhankelijk van de kwetsbaarheid van de spullen worden de benodigde verpakkingsmaterialen en bescherming gebruikt.

Deskundige UTS Art Handlers

Verhuizingen van kunst en antiek eisen een risicoloze behandeling. Er wordt bijvoorbeeld nóg meer tijd en aandacht besteed aan voorbereiding, uitvoering en nazorg. De UTS Art Handlers zijn onderlegd in het herkennen van verschillende typen kunstobjecten, antiek en oudheden. Zij beoordelen de kwetsbaarheid en hanteren de juiste wijze van verpakken.

Opslagbeheersysteem

Voor de registratie van zowel de opslag als uitgeleende kunstwerken, biedt UTS Van Hoek de mogelijkheid tot aansluiting van iDepot. Met deze online opslagbeheer omgeving kunt u precies zien welke spullen zijn opgeslagen en opdrachten voor uitlevering plaatsen.

Wereldwijd transport

Wij leveren wereldwijd transport en kunnen ook de verzekeringen en douanehandelingen voor u verzorgen. Voor het vervoer over de weg wordt uitsluitend gebruik gemaakt van geïsoleerde, beveiligde en luchtgeveerde verhuiswagens.

Populaire berichten

De methodes voor voorraad- en opslagbeheer

Vakantie, een lang weekend of gewoon een rustige periode. Die vrije tijd komt goed uit, dan kunt u eindelijk uw magazijn opruimen. Maar wacht daar nog heel even mee, want eerst willen we u nog graag deze tips & tricks meegeven! 1) Begin met veelgebruikte spullen…

Lees meer

5 tips tegen verhuisstress bij bedrijfsverhuizingen

Het inpakken voor een zakelijke verhuizing is een klus waar iedereen aan mee moet werken. Zo zal iedere medewerker zijn of haar eigen bureau moeten inpakken, maar ook machines en apparatuur voor algemeen gebruik moeten worden ingepakt. Wie gaat dit doen? En hoe wordt…

Lees meer

5 voordelen van de gefaseerde verhuizing [infographic]

Het soepel verlopen van de verhuizing is voor een groot deel afhankelijk van een realistische, maar heldere verhuisplanning. Een goede planning is niet gemakkelijk te maken, omdat deze van veel factoren afhankelijk is. Stel vast wat het beste moment is om te verhuizen…

Lees meer

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.