Hoe bespaar ik zoveel mogelijk kosten tijdens het verhuizen?

Hoe bespaar ik zoveel mogelijk kosten tijdens het verhuizen?

Het aanschaffen van een nieuw huis is al duur genoeg. Het is dan ook logisch dat je geen zin hebt om ook veel geld uit te geven aan extra verhuiskosten. We zetten hier op een rijtje op welke manieren je geld kan besparen tijdens het verhuizen.

Schakel hulp in

Het is tijdens een verhuizing mogelijk om de hulp van je vrienden in te schakelen. In je eentje al je spullen inpakken, lukt vaak nog wel, maar het tillen, sjouwen en overplaatsen van spullen is vaak een hoop werk. Schakel dan ook je beste vrienden in om je een dagje te komen helpen. Op deze manier is de verhuizing zo gerealiseerd en ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit!

Het is natuurlijk hartstikke handig om je vrienden, familie en kennissen in te schakelen voor een verhuizing. Zorg er echter voor dat je niet teveel mensen uitnodigt voor tijdens de grote verhuisdag. Mensen kunnen elkaar in de weg lopen en de verhuizers weten niet uit zichzelf wat ze met jouw spullen moeten doen. Zorg er dus voor dat je een duidelijk schema hebt dat je af wil werken en vermeld hierbij wie voor welke taak verantwoordelijk is. Jij bent degene die de verhuizers zegt wat ze moeten doen en op welke manier het moet gebeuren. Wanneer jij goede aanwijzingen geeft, zal je zien dat de verhuizing in een mum van tijd afgerond is.

Schakel een verhuisbedrijf in

Het is natuurlijk hartstikke leuk om je vrienden, familie en kennissen uit te nodigen om je te helpen bij je verhuizing, maar is het ook daadwerkelijk handig? Het inpakken gaat je al niet in de koude kleren zitten en van het verhuizen zelf moet je vaak ook dagen bijkomen. Er zijn ook verhuisbedrijven die je in kan schakelen voor de gehele verhuizing. Denk hierbij aan het inpakken, het verhuizen en het uitpakken van je spullen.

Het is niet alleen handig om het verhuizen uit handen te geven, het scheelt je ook een hoop tijd en stress. De meeste mensen hebben een fulltime baan en het verhuizen zal daarnaast een zware last zijn. Zorg ervoor dat je jouw zorgen uit handen neemt en schakel een verhuisbedrijf in. Het is handig om samen met de verhuizers van tevoren rond de tafel te zitten. Leg hen goed uit wat je van hen verwacht en maak duidelijke afspraken. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat de verhuizing verloopt, zoals jij dat graag wil. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de verhuizing.

Het mag dan misschien iets duurder zijn om een verhuisbedrijf in te huren, de lasten die je tijdens het verhuizen hebt, worden hierdoor wel aanzienlijk minder! Een uitstekend verhuisbedrijf dat je kan inschakelen tijdens je verhuizing, is verhuisbedrijf van Hoek. Verhuisbedrijf van Hoek is actief in de regio Groningen en heeft veel ervaring opgedaan met professionele verhuizingen. Voor overige verhuiszaken kan je een kijkje nemen op de website www.uwverhuiswinkel.nl. Op deze website kan je terecht voor verhuisdozen, tape en andere benodigdheden.

zakelijke verhuizing checklist draaiboek bedrijfsverhuizing uts van hoek groningen verhuisbedrijf

Inboedel verhuizingen

Uw complete inboedel verhuizen kan een hele klus zijn. Of u nu in Groningen verhuist of naar elders in Nederland…

Lees meer

Inboedelopslag

Tijdelijk opslagruimte voor uw inboedel nodig? Voor korte of lange termijn? Het kan bij ons. Bekijk de mogelijkheden.

Naar de pagina inboedelopslag

Verhuisassistentie

Ook voor het verhuizen van enkele meubels, extra hulp bij een verhuizing of aanschaffen van verhuisdozen is mogelijk…

Lees meer

Internationaal verhuizen

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen? Bekijk onze internationale verhuisdiensten.

Lees meer

Klaar om te verhuizen?

 

Wat kost een verhuizing eigenlijk?

Als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf dat een scherpe offerte kan uitbrengen, dan bent u hier op de juiste plaats. Wat kost een verhuizing eigenlijk?

Voorkom verwarrende verhuisinstructies

Het is zover, de verhuizing gaat na ruime voorbereiding plaatsvinden. Alles lijkt tot in detail geregeld, maar dan komt u erachter dat u toch een grote fout heeft gemaakt. Terwijl u dacht dat de verstuurde verhuisinstructies crystal clear waren, blijkt dit niet het...

De complete verhuis checklist

Verhuizen is een lastige klus. Het is daarom belangrijk om, voordat u een complete verhuis checklist gaat maken, te bepalen of u de verhuizing zelf gaat uitvoeren, of dat u hiervoor een professioneel bedrijf inschakelt. Een zelfverhuizing heeft als voordeel dat het...

Wat kost een verhuizing ongeveer?

Wat kost een verhuizing ongeveer? Om een idee te krijgen wat een verhuizing ongeveer kost, is het handig om te weten welke mogelijkheden er zijn.

Grote voorwerpen verhuizen: een kluis of piano

Een kluis of piano verhuizen is moeilijker dan u denkt, zeker als deze ruim 200 kilo weegt. Gebruik daarom deze tips zodat u veilig kunt verhuizen!

De 7 onmisbare zaken die je moet regelen voor je verhuizing

Bekijk dit filmpje van Tom. Tom's Erkende Verhuistips helpen je op weg bij de voorbereiding op je verhuizing. In deze aflevering "De 7 onmisbare zaken die je moet regelen in de weken voor je verhuizing." Bekijk ook de overige tips van Tom!

Hoe kun je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken

Gemak tijdens het verhuizen Wanneer je gaat verhuizen is het belangrijk om alles goed op een rijtje te zetten. Er komt natuurlijk veel bij kijken en dus is een gestructureerde aanpak altijd welkom. Want bij een verhuizing denk je meteen aan de vele klusjes die gedaan...

Verhuisdozen kopen?

Staat er een verhuizing voor de deur, dan komen er ineens wel erg veel zaken op u af. De oude woning moet in goede staat worden achtergelaten, u wilt geen spullen vergeten en ook in de nieuwe woning moet nog behoorlijk wat gebeuren. Kortom, drukte en stress!

Hulp bij kleine verhuizingen

Een kleine verhuizing in Groningen betekent niet dat je geen verhuislift nodig hebt. Hetzelfde geldt voor een verhuiswagen of klusjesman. Lees hier meer!

Het regelen van verhuisdozen en verhuisdekens

Tijdens het verhuizen zelf, wil je natuurlijk dat je inboedel optimaal wordt beschermd tegen schadelijke invloed van buitenaf. Een deukje is snel gemaakt en een glas is snel gebroken. Het is dan ook verstandig om je bezittingen zo goed mogelijk in te pakken. Maar wat...

Verhuizers vergelijken

Lees in onze gratis handleiding hoe u het juiste verhuisbedrijf kiest dat bij uw situatie past.

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.