Hoeveel tijd ben ik kwijt met verhuizen?

Hoeveel tijd ben ik kwijt met verhuizen?

Hoeveel tijd je kwijt bent met verhuizen, hangt natuurlijk af van de grootte van het huis dat je bewoont, het aantal spullen dat je hebt en het aantal huisgenoten of gezinsleden waar je rekening mee moet houden. Iedereen heeft een andere aanpak tijdens het verhuizen. Het betekent dus niet per definitie dat iemand het goed of slecht doet.

Structuur

Wanneer je gaat verhuizen, is het belangrijk om je eigen structuur aan te houden. Maak een lijstje met wat er allemaal ingepakt moet worden, wanneer het af moet zijn en hoeveel tijd je ervoor nodig hebt. Het is belangrijk om te beginnen met de spullen die je het minste gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spullen als fotoalbums, oude documenten en boeken. Wij raden het je daarnaast aan om kamer voor kamer in te pakken. Wanneer je kamer voor kamer afmaakt, kan je na het inpakken de kamer schoonmaken en kan deze kamer afgevinkt worden van je lijstje.

Tijdens het verhuizen zelf is het ook belangrijk om een vaste structuur aan te houden. Of je nu werkt met een verhuisbedrijf of je vrienden hebt ingeschakeld, het is handig om je hulp in te lichten over jouw manier van werken. Op deze manier voel jij je gerustgesteld op de grote verhuisdag en is het voor de verhuizers duidelijk wat ze moeten doen. Zorg ervoor dat je de verhuizers goede aanwijzingen geeft en dat jij degene bent die vooral veel delegeert en het werk uit handen geeft. Op deze manier weten alle verhuizers exact wat hen te doen staat en kan jij het overzicht houden.

Zorg ervoor dat je op alle dozen duidelijk vermeldt waar deze in het nieuwe huis moeten komen te staan. Schrijf op de dozen of de spullen terecht moeten komen in de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Op deze manier worden alle dozen al op de juiste plek gezet en hoef je na de grote verhuizing jouw spullen alleen nog maar uit te pakken en in te ruimen.

Tijd besparen

Wanneer je een druk leven leidt, kan een verhuizing je tot last zijn. Het is vaak stressvol om je spullen georganiseerd in te pakken en de verhuizing zelf is vaak vermoeiend en zwaar. Het is dan ook mogelijk om een verhuisbedrijf in te schakelen om het zware werk van je over te nemen. Zo kan het verhuisbedrijf je spullen inpakken, je meubels en dozen vervoeren van je oude naar je nieuwe woning en kan het verhuisbedrijf je spullen vervolgens weer uitpakken in je nieuwe huis. Dit scheelt je niet alleen een hoop tijd, maar vooral ook bergen stress!

Hoeveel tijd kost verhuizen?

Het antwoord op de vraag hoeveel tijd kost verhuizen is dus niet eenvoudig te beantwoorden. Het is immers afhankelijk van een groot aantal factoren. Ben je op zoek naar een nieuw verhuisbedrijf dat je kan helpen met verhuizen? Neem dan contact op met verhuisbedrijf Van Hoek. Wij zijn een ervaren verhuisbedrijf in de regio Groningen. Neem vooral een kijkje op de website www.vanhoek.nl voor meer informatie omtrent het verhuisbedrijf. Voor de benodigde spullen voor je verhuizing kan je terecht op www.uwverhuiswinkel.nl. Hier vind je onder andere dozen, hoezen en inpakpapier.

zakelijke verhuizing checklist draaiboek bedrijfsverhuizing uts van hoek groningen verhuisbedrijf

Inboedel verhuizingen

Uw complete inboedel verhuizen kan een hele klus zijn. Of u nu in Groningen verhuist of naar elders in Nederland…

Lees meer

Inboedelopslag

Tijdelijk opslagruimte voor uw inboedel nodig? Voor korte of lange termijn? Het kan bij ons. Bekijk de mogelijkheden.

Naar de pagina inboedelopslag

Verhuisassistentie

Ook voor het verhuizen van enkele meubels, extra hulp bij een verhuizing of aanschaffen van verhuisdozen is mogelijk…

Lees meer

Internationaal verhuizen

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen? Bekijk onze internationale verhuisdiensten.

Lees meer

Klaar om te verhuizen?

 

Verhuizers vergelijken

Lees in onze gratis handleiding hoe u het juiste verhuisbedrijf kiest dat bij uw situatie past.

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.