5 voordelen van de gefaseerde verhuizing [INFOGRAPHIC]

5 voordelen van de gefaseerde verhuizing [INFOGRAPHIC]

Door allerlei omstandigheden kunnen sommige verhuizingen niet in één keer plaatsvinden. Zo is het bij scholen eigenlijk geen optie om leerlingen vrij te geven. En bij zorginstellingen kost het verhuizen van (minder mobiele) personen gewoonweg meer tijd. Of misschien is het een hectische periode en kan uw bedrijf het zich niet veroorloven om de productie tijdelijk stil te leggen. In dergelijke gevallen kan een gefaseerde verhuizing de ideale oplossing zijn.

Met name als u een extra ruimte beschikbaar heeft is gefaseerd verhuizen een goede optie. Dan kunt u immers de lege ruimte gebruiken als tussenstop. Of stel dat u naar een nieuw pand verhuist, dan is dit helemaal een ideale oplossing. Hiermee kunt u omzetverlies namelijk grotendeels voorkomen. Het personeel hoeft de werkzaamheden immers niet te stoppen door een grootschalige verhuizing.

Voordelen van de gefaseerde verhuizing

In onderstaande infographic hebben we de voordelen van de gefaseerde verhuizing op een rij gezet. Wellicht (of waarschijnlijk) leent uw zakelijke verhuizing zich ook wel voor dit concept?

infographic gefaseerde verhuizing

Infographic: Gefaseerde Verhuizing

Gefaseerde verhuizing in de praktijk

In de praktijk blijkt vaak dat een gefaseerde verhuizing zorgt dat veel problemen worden voorkomen. Het kan veel overlast voorkomen bij een verhuizing. Dat is eigenlijk een logisch gevolg van een goede planning. En mochten er toch problemen ontstaan, dan blijkt een gefaseerde verhuizing vaak flexibel genoeg om ruimte te bieden voor een oplossing. Zo is het vinden van tijdelijke opslag vaak geen probleem.

Bij UTS Van Hoek zijn we ervan overtuigd dat alles valt of staat met een goede voorbereiding. Dat geldt ook (lees: zeker) bij een gefaseerde verhuizing. Want wat bij een ‘gewone’ bedrijfsverhuizing belangrijk is, is ook hier ontzettend belangrijk. Van inventarisatie tot codering en van verhuismiddelen tot verhuiswagens: alles moet geregeld en gepland worden. Wij verhuizen iedere dag, dus profiteer van onze expertise.


Download ons whitepaper om goed voorbereid met uw verhuizing aan de slag te gaan!
De zakelijke verhuizing goed geregeld zakelijke verhuizing regelen

zakelijk verhuizen bedrijfsverhuizing van hoek verhuisbedrijf groningen

Bedrijfsverhuizing

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek. UTS Van Hoek heeft dit door de jarenlange ervaring vaak ervaren en is daardoor expert geworden op dit gebied. 

Bekijk meer

Klaar om te verhuizen?

Draaiboek bedrijfsverhuizing

Tips én voorbeelden voor soepele bedrijfsverhuizing

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.