Handyman services

Als uw verhuizing is voltooid zijn er vaak nog duizend-en-één klussen te doen die veel tijd, energie, deskundigheid en handigheid vragen. Juist voor die werkzaamheden kunt u gebruik maken van de Handyman services van UTS Van Hoek.

De Handyman is een door UTS zelf opgeleide specialist die allround inzetbaar is. Hij kan u heel wat werk uit handen nemen en zorgt ervoor dat in mum van tijd alles naar behoren werkt en uw bedrijf werkelijk op orde is.

U kunt de Handyman per dagdeel boeken. Dit gebeurt vaak voor of na een verhuizing, zodat uw verhuizing niet wordt verstoord door andersoortige werkzaamheden. Maar het is ook mogelijk de Handyman op reguliere basis in te schakelen, bijvoorbeeld een dagdeel per 2 weken of een keer per maand.

De Handyman beschikt over een servicebus met gereedschap en een voorraad klein materiaal. Voor de meeste klussen is het dus niet nodig om extra materiaal aan te schaffen.

Uiteraard kunt u de UTS Handyman ook inzetten bij u thuis!

Enkele voorbeelden van klussen die onze Handyman u uit handen kan nemen zijn;

ophangen en aansluiten van lampen

ophangen schilderijen, wanddecoraties etc.

aansluiten van apparatuur

gordijnrails bevestigen

montage van nieuwe meubels

waterbedservice

kleine reparaties

Heeft u een vraag over verhuizen?

Van Hoek handyman service in Groningen

In en rondom Groningen is de Handyman van UTS Van Hoek dé professionele ondersteuner van uw facilitaire organisatie. Hij is een specialist die all-round inzetbaar is en assisteert bij het optimaliseren en onderhouden van uw pand. Hij zorgt ervoor dat uw uitstraling op niveau blijft. Uiteraard heeft de Handyman een groot praktisch inzicht en gedegen praktijkkennis. Hij beschikt over een volledig op dit werk ingerichte servicewagen. Kortom, beter geregeld met de UTS Handyman services.

Rond uw verhuizing

Een bedrijfsverhuizing is meer dan alleen spullen van A naar B verhuizen. Er zijn altijd klussen ter voorbereiding maar ook afhandeling van de verhuizing, want eenmaal op de nieuwe plek aangekomen, is er nog heel veel te doen en moeten de puntjes op de i gezet worden.

Huismeestertaken

De UTS Handyman kan huismeestertaken uitvoeren en uw aanspreekpunt zijn voor externe leveranciers op uw locatie. Hij kan zalen gereed maken voor vergaderingen, cursussen of recepties. En audiovisuele apparatuur aansluiten, instellen en controleren.

Het lijstje met voorbeelden van klussen welke door UTS Handyman services uitgevoerd kunnen worden is oneindig lang!

Wij nemen u graag het werk uit handen!

Informeer naar de mogelijkheden van de handyman services. In overleg met u bepalen we welke werkzaamheden er nodig zijn en kan de Handyman maatwerk leveren. Een hele zorg minder; alles goed geregeld en u kunt zich weer storten op uw eigen werkzaamheden.

De handyman services van UTS Van Hoek: beter geregeld!

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.