leyhoeve groningen

Woonlandschap ‘De Leyhoeve’ staat voor kwaliteit, luxe en comfort. UTS Van Hoek voelt zich dan ook vereerd dat het bestuur van de Leyhoeve Groningen haar toekomstige bewoners adviseert om hun verhuizing onder te brengen bij een professional als UTS Van Hoek Verhuizingen.

Verhuizen naar De Leyhoeve Groningen

Verhuizen wordt vaak als een hele onderneming beschouwd. Het blijkt een hectisch proces waarbij menig vriend, familielid of behulpzame buur zich vertilt of brokken maakt. Velen zouden dan ook graag hun verhuizing uit handen geven aan een professional als UTS Van Hoek te Groningen. De partij met een strakke planning, strikte regie en perfecte timing.

De verhuizers van UTS Van Hoek werken met de grootst mogelijke behoedzaamheid. Zij kennen de gevoelswaarde van uw persoonlijke spullen en ze weten exact hoe je om moet gaan met kostbare apparatuur, porselein, kunst, etc. Daarnaast zijn het de vakmensen die de voordelen van modern verhuismateriaal en hoogwaardige verpakkingsmiddelen optimaal weten te benutten.

De professionals van UTS Van Hoek zijn door en door getraind. U herkent ze direct aan hun inzet, bedrevenheid en uniforme werkkleding. De beste start in uw nieuwe appartement van ‘De Leyhoeve’ begint dan ook met een persoonlijk gesprek met een adviseur van UTS Van Hoek.

[plsc_button url=”https://vanhoek.nl/verhuisadviseur/” target=”_self” color=”red” style=”outline” radius=”semiround” size=”lg”]Neem contact met mij op[/plsc_button]