Tijdens de beurs Facility for Future 2017 konden de bezoekers kennismaken met een heel bijzonder object. Dit object is het resultaat van het project ‘The End of Sitting’.

RAAAF [Rietveld Architecture-Art-Affordances] en beeldend kunstenaar Barbara Visser hebben een creatie ontwikkeld als uitgangspunt voor de toekomstige kantoor werkplek: tafel en stoel zijn niet langer het uitgangspunt!

Staand werken is de nieuwe norm

The End of Sitting is een eerste stap richting een toekomst waarin staand werken de nieuwe norm is. In eerste instantie zie je een groot kunstwerk. Alle vormen bieden je echter de mogelijkheid om in verschillende houdingen je werk te kunnen doen.

Verhuizen in de zakelijke markt verandert mee met de kantoorinrichting van de toekomst. De verhuizers van UTS kregen de kans om alvast ‘kennis’ te maken met de toekomst door ‘The End of Sitting’ te vervoeren naar de beurs Facility for Future.


Dit filmpje laat in een paar shots zien dat een standaard werkplek toch wel wat eenvoudiger te verhuizen is…

[plsc_button url=”http://www.raaaf.nl/nl/projects/927_the_end_of_sitting” target=”_blank” color=”black” style=”outline” radius=”semiround” size=”st”]lees meer over The End of Sitting bij RAAAF[/plsc_button]