Het laten slagen van een complex herhuisvestingproject is teamwork. De facilitair managers van UTS begrijpen dit als geen ander en zijn ervaren professionals die dagelijks adviseren, organiseren en coachen bij vernieuwingsprocessen van organisaties. Afgezien van een schat aan ervaring beschikken zij minimaal over een HBO-opleiding op het gebied van Facilitair Management.

Als u aan het nadenken bent over waar te beginnen met het herhuisvestingsproces (ook in het kader van Het Nieuwe Werken – HNW), of u heeft ondersteuning nodig in de voorbereiding naar uw fysieke verhuizing; de facilitair manager van UTS Van Hoek kan u van dienst zijn.

Denkt u niet aan verhuizen, maar heeft u wel andere uitdagingen op logistiek en/of facilitair vlak waarbij u assistentie/expertise nodig heeft? Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn!

Enkele voorbeelden van uitgevoerde projecten:

  • Overall projectleider (incl. bouwtechnische en inrichtingswerkzaamheden) van de herhuisvesting van een organisatie in de sociale zekerheid.

  • a.i. Facility Manager bij een internationale reisorganisatie.

  • Move coördinator bij de realisatie van het open-office-concept bij een grote organisatie in de energiesector.

De facilitair manager biedt integrale bundeling van kennis, organisatie en logistiek in één hand. Praktisch houdt dat in: één aanspreekpunt, uitstekende service, moderne faciliteiten, kostenbesparing en efficiency. Dit komt ten goede aan u, de klant van UTS Van Hoek.