Verhuizing scholen

‘CBS Van Panhuys en OBS Centrumschool in één dag naar nieuwe locatie verhuisd’

Op 28 oktober 2010 zijn de CBS Van Panhuys en de OBS Centrumschool verhuisd naar hun nieuwe locatie aan De Knip in Leek.

In het schoolverzamelgebouw ‘De Brede School Oostindie’ blijven beide scholen naast elkaar bestaan. De OBS Centrumschool telt ca. 100 leerlingen en gaat in het nieuwe gebouw verder onder de nieuwe naam ‘De Hasselbraam’. CBS Van Panhuys biedt ruimte aan ca. 145 leerlingen.

De verhuizing van beide scholen is verzorgd door UTS Van Hoek Verhuizingen uit Groningen. In één dag is het meubilair gedemonteerd en op de nieuwe locatie weer gemonteerd. Ook de computers zijn door UTS Van Hoek meeverhuisd. De UTS Handyman zorgt voor de afwerking van de verhuizing zoals het ophangen van diverse zaken en het aansluiten van diverse apparatuur.

“De verhuizing is zeer vlot verlopen, dankzij de veelzijdige inzet van UTS Van Hoek”, zegt de heer H.W. Dimmendaal, stafmedewerker beheer van Penta Primair, opdrachtgever van de verhuizingen. “Vanaf 2 november worden de lessen gegeven vanaf de nieuwe locatie aan De Knip in Leek.”