Schoolverhuizing Brede School Nuis-Niebert

Schoolverhuizing door UTS Van Hoek

Christelijke Jenaplanschool De Kring, Openbare Basisschool De Coepel en peuterspeelzaal ’t Molenhofje zijn in slechts twee dagen naar een nieuwe locatie verhuisd. Een goed voorbeeld van een succesvolle schoolverhuizing!

Op 16 en 17 februari 2011 zijn de CJS De Kring (100 leerlingen), OBS De Coepel (75 leerlingen) en peuterspeelzaal ’t Molenhofje verhuisd naar hun nieuwe locatie. Op 17 februari is de peuterspeelzaal alweer open voor haar peuters. De basisscholen openen op 18 februari hun deuren weer voor de leerlingen.

Brede School Nuis-Niebert gaat onderdak bieden aan een keur van partners: CJS De Kring, OBS De Coepel, peuterspeelzaal ’t Molenhofje, Kinderdagcentrum Maricja en Buitenschoolse opvang Baloo. Zij kunnen gebruik maken van elkaars kennen, kunde en ontwikkelingen, maar blijven aparte entiteiten.

Schoolverhuizing door UTS Van Hoek

De schoolverhuizing is verzorgd door UTS Van Hoek Verhuizingen uit Groningen. Naast de verhuizingen verzorgde UTS Van Hoek ook het demonteren en monteren van het meubilair.

“Wij hebben gekozen voor UTS Van Hoek en ze hebben het prima gedaan”, aldus René van Hoorn, directeur van OBS De Coepel en coördinator van de verhuizingen. “We zijn netjes en vlot overgebracht en kunnen nu inrichten.”

Project schoolverhuizing uts van hoek verhuisbedrijf groningen

De verhuizers zijn druk bezig tijdens de schoolverhuizing!

UTS steunt fonds Slachtofferhulp

Samenwerking UTS Nederland en Noodhulpfonds Fonds Slachtofferhulp Op 1 november jongstleden is de samenwerking tussen UTS Nederland en het Fonds Slachtofferhulp van start gegaan. Alle UTS...

CBS: woningmarkt ‘kookt’ droog

Het CBS berichtte onlangs dat koophuizen in september voor ruim 9 procent meer zijn verkocht ten opzichte van een jaar geleden in dezelfde maand. Deze prijsstijging was in augustus ook al...

CBS: Ouderen overwegen vaker een verhuizing

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) publiceerde onlangs een opmerkelijk bericht: Ouderen overwegen vaker een verhuizing. Uit het Woon Onderzoek Nederland bleek dat het aandeel 65-plus...

10 jaar CO2 neutraal verhuizen

Al weer 10 jaar rapporteert UTS Nederland over de CO2 uitstoot van de samenwerkende UTS verhuisbedrijven in Nederland. Door deze jaarlijkse monitoring, sturing en betrokkenheid van de UTS...

Heeft u een vraag over verhuizen?

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB  Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.