Reviews via Klantenvertellen

Reviews en beoordelingen

Wij verzamelen onze klantreviews over onze dienstverlening via het platform van Klantenvertellen.

Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de getoonde reviews afkomstig zijn van echte klanten. Na afloop van de verhuizing nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten.

Als het niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant van ons, dan vraagt Klantenvertellen om een factuur. Zo voorkomen we nepreviews.

Als een review wordt geplaatst nadat diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld.

Meer informatie vindt u op onze reviewpagina van Klantenvertellen.

Verhuizen, het zal nooit een hobby worden. Het is een hectische periode waarin er veel geregeld moet worden terwijl je hele leven langzaam maar zeker in dozen verdwijnt. Dan is het wel zo fijn als er vaklui zijn die je met advies, expertise en spierkracht door dat proces sleuren. Voor ons waren Van Hoek die vaklui. Ze hebben ons stap voor stap de verhuizing doorgeholpen, zodat aan het eind van de rit al onze spulletjes vlot en heel in ons nieuwe huis stonden. Wat ons betreft daarom van harte aangeraden!

Lennart, Groningen

Bekwame vaklui die goed communiceren en prima kwaliteit leveren

Met duidelijke instructies vooraf over wat wel en wat niet in te pakken en op welke manier, werden wij in 1 dag verhuisd inclusief al onze meubels. Amper 1 uur nadat we in ons nieuwe huis de deur open deden voor de verhuizers stond ons bed al en dezelfde avond konden we beginnen met uitpakken van de dozen. Meubels die in elkaar konden blijven, werden netjes en professioneel verpakt. Meubels die uit elkaar moesten werden uit elkaar gehaald. Geen schade en vooraf een nette polis met verzekeringsvoorwaarden tijdens transport gekregen. Zeer te vreden. Bij een volgende verhuizing zou ik weer voor dit verhuisbedrijf kiezen.

Bas uit Zwolle

Relaxed verhuizen

Vanaf het eerste telefonische contact tot en met de dag van de verhuizing overtrof Van Hoek Verhuizingen B.V. mijn verwachtingen. Alles verliep soepel en vlot en al heel snel merkte ik, dat ik alles vol vertrouwen aan het verhuisteam kon overlaten. Op dit moment staan mijn meubels in de opslag en kijk ik uit naar deel 2 van mijn verhuizing. Fijn te weten dat er dan weer een enthousiast en goed op elkaar ingespeeld team voor mij klaar staat!

Marielle, Groningen

Een verhuisbedrijf met kennis van zaken en zeer vakbekwame medewerkers.

De heren van UTS hebben ons goed verhuisd, eerste dag ingepakt en de grootste spullen in de wagen. Meegedacht zodat we de laatste nacht nog in ons oude huis konden eten en slapen, plus ook het zo geregeld dat de grote spullen zoals een trampoline niet uit elkaar hoefden. De verhuisdag zelf verliep voorspoedig.

Kornelis, Groningen

Goede betrouwbare vakmensen

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.