Over ons

Tot Uw Dienst

Personeel

Momenteel werken er ca. 18 mensen bij UTS Van Hoek. Al het verhuizend personeel is minimaal opgeleid als verhuizer en projectverhuizer. Een aantal personeelsleden zijn ook opgeleid als voorman verhuizer, voorman projectverhuizer, handyman of projectleider.

Tevens hebben alle medewerkers een diploma Basisveiligheid. Kortom, een ervaren, klantgericht en gemotiveerd verhuisteam dat elke dag klaarstaat om verhuisklanten zo goed mogelijk te helpen bij de verhuizing.

Wagenpark

UTS Van Hoek beschikt over een jong en modern wagenpark, bestaande uit 6 verhuiswagens variërend van 18 m³ tot 95 m³ en een aantal bestelwagens en servicewagens. Twee van de verhuiswagens zijn geschikt om verhuiscontainers te vervoeren.

Voor het verhuizen van of naar verdiepingen beschikt Van Hoek over een aantal elektrische verhuisliften in verschillende capaciteiten.

Materieel

Vooral op het gebied van kantoorverhuizingen wordt veel gebruik gemaakt van moderne hulpmiddelen om de snelheid en kwaliteit van verhuizen te verhogen en niet in de laatste plaats om de fysieke belasting te verminderen voor zowel verhuizer als verhuizende.

Ook wordt geïnvesteerd in duurzame middelen, zoals kunststoffen verhuisbakken en kratten en rolcontainers met een kartonnen interieur.

Verhuizen in Groningen

Wilt u binnen de gemeente Groningen verhuizen? Dat kan natuurlijk met behulp van Van Hoek Verhuizingen. Wij staan voor u klaar als het gaat om verhuizingen! Of het nu gaat om verhuizen binnen Groningen of internationale verhuizingen, wij zijn overal in gespecialiseerd als full service verhuisbedrijf.

Niet alleen helpen wij met het sjouwen van de inboedel, maar ook met het inpakken, uitpakken en het uitvoeren van karweitjes. Daarnaast bieden wij u mogelijkheden op het gebied van opslag en adviezen over financiële zaken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunnen wij u volledig van dienst zijn.

Verhuisplannen?

U gaat verhuizen binnen de gemeente Groningen, maar u weet niet hoe u dit het beste aan kunt pakken. Als u zoekt op ‘verhuizen gemeente Groningen’ komt u waarschijnlijk bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk helpen met allerlei zaken.

Zo zal u allereerst een inschatting moeten maken van uw beschikbare verhuisbudget. Dit kunt u doen met behulp van een van onze verhuisadviseurs, of door gebruik te maken van online een offerte aanvragen. Hiermee heeft u al een hele duidelijke inschatting van het financiële plaatje wat betreft de verhuizing. Ook als u een kleiner budget heeft, zijn wij in staat om u goed te helpen met uw plan om te verhuizen binnen Groningen.

Verhuizen binnen Groningen

Gaat u binnen de gemeente Groningen verhuizen? Dan scheelt dit natuurlijk al direct in de kosten van de verhuizing. De factor die het meeste invloed heeft op het kostenplaatje is namelijk de verhuisafstand. Binnen de gemeente Groningen blijft dit automatisch beperkt en dan valt het lager uit dan wanneer u elders in het land besluit te gaan wonen of zelfs gaat emigreren.

Wat u ook van plan bent, wij kunnen u helpen bij de verhuizing van A tot Z. We bieden zelfs verpakkingsmateriaal van hoge kwaliteit, zodat uw inboedel niet beschadigd raakt, terwijl onze opgeleide en gemotiveerde verhuizers het inpakken. Alles bij elkaar opgeteld zorgen wij ervoor dat u zonder stress de verhuisperiode kunt doorstaan.

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.