Vastgoedservices

Als eigenaar, huurder of verhuurder van een kantoorpand wilt u graag een verzorgde uitstraling van uw pand. En dat begint bij een nette parkeerplaats en entree en eindigt bij een functionerend fonteintje op het toilet en een opgeruimde berging. Vooral bij multi-site verhuurders en vastgoedbeheerders is dit een herkenbaar probleem.

De uitstraling van uw kantoorpand

Een verzorgde uitstraling van uw kantoorpand is erg belangrijk. Het is het visitekaartje naar uw klanten en medewerkers. Daarom is UTS Vastgoedservices opgezet, om het onderhoud én de optimalisatie van uw kantoorpand te verzorgen. Met één leverancier en één landelijk aanspreekpunt voorziet UTS Vastgoedservices in de behoefte van multi-site verhuurders en vastgoedbeheerders.

Of het nu gaat om het vervangen van een lamp of de vlag, het wegbrengen van oud papier of het oplossen van een calamiteit; wij kunnen u helpen.

UTS Vastgoedservices: één leverancier – één aanspreekpunt – geen zorgen

Handyman

De handyman van uw lokale UTS-vestiging is op afroep beschikbaar voor storingen en reparaties. Onze handymans beschikken over een eigen bus met gereedschap en materialen, waarmee kleine reparaties direct kunnen worden uitgevoerd.

Servicedesk

De servicedesk van UTS Vastgoedservices is een centrale afdeling die u kunt bellen als er iets aan de hand is in en om uw gebouw.

UTS Vastgoed services verzorgt:

    • Kleine bouwkundige werkzaamheden
    • Werkzaamheden aan toiletten, pantry’s en keukens
    • Elektrotechnische werkzaamheden
    • Werkzaamheden aan het omliggende terrein
    • Controle van technische en leegstaande ruimtes

Meer weten over UTS Vastgoedservices? bekijk de video of neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u een vraag over verhuizen?

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.