Projectmanagement

Is uw ervaring ook dat een complexe projectverhuizing teamwork is? Daarom maakt ook project management deel uit van het uitgebreide dienstenpakket van UTS Van Hoek. Onze ervaren professionele project managers adviseren, organiseren en coachen bij grote en kleine (her)huisvestingsprojecten.

De inzet van project managers is schaalbaar, in overleg met u wordt een heldere opdracht geformuleerd en tweewekelijks gerapporteerd over de voortgang van het project.

Project management dichtbij

Project management van UTS Van Hoek biedt u één aanspreekpunt, uitstekende service, moderne faciliteiten, kostenbesparing en efficiency. Dat werkt toch een stuk prettiger.

Partner in business

Van idee tot realisatie, van advies tot daadwerkelijk verplaatsen. Van detacheren van een Facility ManagerICT-services, vervangen van de vloerbedekking, opslagbeheersysteemopslag ruimte tot het laten onderhouden van uw pand door onze Handyman. Zo zijn wij uw partner in business.

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.