Archiefopslag

Archiefopslag in Groningen

Archieven opslaan en beheren, fysiek of digitaal. Wij houden archiefopslag zo gemakkelijk mogelijk voor u. Dat doen we op basis van vertrouwen, veiligheid en toegankelijkheid, enkele kernwaarden van UTS Van Hoek op het gebied van archiefopslag in Groningen.

Uw archief, onze zorg

Uw archief op een juiste en veilige wijze opslaan en beheren is onze zorg. Op de meest efficiënte wijze dient uw archief toegankelijk en beschikbaar te zijn. Desgewenst worden de stukken door onze eigen bezorgdienst bij u afgeleverd. Op uw verzoek zorgen wij bovendien voor professionele archiefvernietiging. Een officieel certificaat van vernietiging wordt u overhandigd.

Het is uiteraard ook mogelijk dat een van uw medewerkers de archieven kan raadplegen of afhalen bij het archiefdepot.

Archiefopslag voor sportclubs, historici en dorpsverenigingen

Allerlei organisaties en verenigingen hebben een archief maar zelden wordt er gebruikgemaakt van archiefopslag. De archieven, waar toch vaak prachtig materiaal in zit, staan ergens bij een bestuurslid in de kelder of in een doos in de vergaderzaal.

Juist voor dergelijke archieven is externe archiefopslag bij UTS Van Hoek in Groningen een uitstekende oplossing.

Beveiliging van onze archieven

Onze archieven zijn voorzien van uitstekende beveiliging. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft. En dat vertrouwen willen wij niet beschamen.

Alarminstallaties

Alle UTS archiefdepots zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar elektronisch beveiligd met alarminstallaties. Na sluitingstijd is de alarmcentrale aangesloten op de meldkamer van een beveiligingsbedrijf.

Toegangscontrole en archiefbeheer

Laat u het archiefbeheer aan ons over, dan krijgen enkel geautoriseerde personen toegang tot het archief. U bepaalt zelf welke medewerkers van u geautoriseerd worden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze archiefopslag? Stuur ons een bericht en we sturen u meer informatie, beheermogelijkheden en de verschillende tarieven.

Lees ook onze blog over de archivaris!

In het archiefdepot van UTS Van Hoek worden thans vele kilometers archief van onze relaties zorgvuldig opgeslagen en beheerd. Het maakt niet uit of u nu 6, 600 of 6000 meter archief heeft, onze archiefruimten zijn variabel en flexibel ingericht, zodat er altijd een passende oplossing beschikbaar is.

 

Heeft u een vraag over verhuizen?

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.