7 Tips voor Magazijnbeheer

magazijn beheren magazijnbeheer tips infographic uts van hoek verhuisbedrijf groningen

Heeft u veel te maken met voorraad-, opslag- of magazijnruimte, dan is structuur het middel om kosten te besparen. U kunt gestructureerd en georganiseerd het magazijn beheren om de productiviteit zo hoog mogelijk te houden. Daarom geven we u in deze handige infographic 7 tips voor magazijnbeheer.

Welke voorraadbeheer methode gebruikt u?

Magazijnbeheer tips

Hieronder vindt u de infographic met tips voor magazijnbeheer. U kunt hem printen en op de deur van de opslagruimte plakken, zodat iedereen weet waar hij of zij op moet letten!

magazijn beheren magazijnbeheer tips infographic uts van hoek verhuisbedrijf groningen

Infographic: 7 Tips voor Magazijnbeheer

Niet zelf het magazijn beheren

Het moge duidelijk zijn dat het beheren van een magazijn een vak apart is. Nu is het al gebruikelijk om externe magazijnruimte in te huren. Maar het is ook mogelijk om het magazijnbeheer uit te besteden.

Zo doen we het bij UTS Van Hoek. We bieden u niet alleen de gewenste opslagruimte, maar kunnen ook uw magazijn beheren. Dat doen we met ons eigen beheersysteem, iDepot. Hiermee houdt u het inzicht in wat u in opslag heeft, zonder al het extra werk. Dat is nog eens een effectieve voorraadbeheer methode.

Benieuwd hoe u uw magazijn gemakkelijk kunt beheren? Download dan ons gratis whitepaper en ontdek de mogelijkheden!

zakelijk verhuizen bedrijfsverhuizing van hoek verhuisbedrijf groningen

Inboedelverhuizingen

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek. UTS Van Hoek heeft dit door de jarenlange ervaring vaak ervaren en is daardoor expert geworden op dit gebied. 

Bekijk meer

Klaar om te verhuizen?

[/et_pb_column]

Creëer overzicht uw opslag.

Tips én alternatieven voor opslagbeheer. Beheer uw opslag makkelijker, nauwkeurig en sneller.

[/et_pb_column]

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.