Welke magazijnbeheer software kiest u?

magazijnbeheer software uts van hoek verhuisbedrijf groningen idepot opslag

Het kiezen van de juiste magazijnbeheer software kan best lastig zijn. U kijkt natuurlijk eerst naar de gratis mogelijkheden. Maar al gauw blijkt dat die toch niet volstaan en dat u door tijd en fouten alsnog te veel betaalt. Dus toch maar een tool aanschaffen. Maar waar moet een systeem dan aan voldoen?

Het gaat uiteraard met name om de gegevens die bij voorraad- of magazijnbeheer van belang zijn. Welke gegevens wilt u kunnen toevoegen? En op basis van welke gegevens wilt u kunnen filteren? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Productnaam;
  • Categorie;
  • Merk;
  • Type;
  • Code;
  • Kleur;
  • Afmetingen;
  • Opmerkingen;
  • Historische data;
  • Foto’s.

Ontdek de verschillende voorraadbeheer methodes!

Waarom de gratis opties het net niet zijn

Alle gratis voorraadbeheer methodes, zoals handgeschreven lijsten, Excel lijsten en Google Spreadsheets missen een of meerdere cruciale eigenschappen. Handgeschreven lijsten zijn niet overzichtelijk, raken verloren en er is beperkte ruimte om te gebruiken. Excel is al beter, maar kan al gauw onoverzichtelijk worden. Bovendien is het niet online toegankelijk voor meerdere gebruikers tegelijk en zorgt het toevoegen van afbeeldingen voor problemen. Google Spreadsheets kan wel door meerdere gebruikers tegelijk worden geraadpleegd, maar het toevoegen van afbeeldingen blijft lastig.

Wat de drie opties gemeen hebben, is dat ze niet gemaakt zijn uitsluitend voor magazijnbeheer. Ze zijn universeel en hebben daarom hun voordelen. Ze zijn voor sommige dingen prima of zelfs uitstekend, maar magazijnbeheer is en blijft een vak apart. En dat vraagt om een unieke oplossing.

iDepot magazijnbeheer software

De magazijnbeheer software van iDepot is die unieke oplossing, ontwikkeld door een IT-specialist (Itass) en een verhuisbedrijf (UTS Van Hoek). Het zijn precies de twee expertises die gecombineerd moeten worden in dit vakgebied.

Hoe werkt iDepot?

iDepot is een digitale omgeving waarin u precies ziet wat en hoe veel u nog in opslag heeft. Dat kan uw eigen magazijnruimte zijn, maar ook een externe ruimte (bij UTS Van Hoek, bijvoorbeeld).

U geeft toegang aan personen die moeten kunnen zien wat er nog in opslag is, zoals de inkoopafdeling. Zo koopt die niet onnodig meubilair in en ook dat scheelt weer geld.

Goede magazijnbeheer software bespaart misschien geen geld, maar slecht magazijnbeheer kost zeker weten geld. Lees in ons gratis whitepaper hoe u uw magazijn overzichtelijk en inzichtelijk houdt!

zakelijk verhuizen bedrijfsverhuizing van hoek verhuisbedrijf groningen

Inboedelverhuizingen

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek. UTS Van Hoek heeft dit door de jarenlange ervaring vaak ervaren en is daardoor expert geworden op dit gebied. 

Bekijk meer

Klaar om te verhuizen?

[/et_pb_column]

Creëer overzicht uw opslag.

Tips én alternatieven voor opslagbeheer. Beheer uw opslag makkelijker, nauwkeurig en sneller.

[/et_pb_column]

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.