Verhuisbedrijf Roden

Als verhuisbedrijf Roden verzorgt UTS Van Hoek regelmatig verhuizingen in het Drentse dorp Roden. Dit kunnen verhuizingen in Roden zijn, maar ook vaak verhuizingen van of naar elders. Populaire plaatsen zijn Groningen, Assen of de omliggende dorpen Peize, Norg en Leek.

In Roden zelf is geen verhuisbedrijf gevestigd. Door de goede verbinding met Groningen kunnen wij snel in Roden zijn en beginnen met uw verhuizing. Ook voor het bezorgen van verhuisdozen rijden wij dagelijks routes langs Peize, Roden en Leek.

Verhuislift Roden

In het centrum van Roden verhuizen wij ook regelmatig. Er zijn de laatste jaren veel appartementencomplexen gebouwd. Hierdoor is het vaak handig om te verhuizen met onze verhuisliften. Dit zorgt voor een soepele verhuizing en weinig overlast voor de buren!

Verhuisdozen Roden

Gaat u binnenkort verhuizen?

In ons gratis whitepaper leest u waar u op moet letten bij het kiezen van een verhuisbedrijf en wat hierbij komt kijken. Zo helpt u verder bij het vergelijken van het beste verhuisbedrijf voor uw verhuizing.

Whitepaper | Verhuizers Vergelijken

Bekijk welk verhuisbedrijf het beste bij uw verhuizing past. In ons gratis whitepaper leest u alles over het kiezen van een verhuisbedrijf.

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.