Verhuisbedrijf in Groningen

Verhuisbedrijf Groningen

Ben je woonachtig in Groningen of ga je juist verhuizen naar het noorden van ons land? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een verhuisbedrijf uit Groningen of omgeving. Natuurlijk is kwaliteit belangrijk, maar ook wil je het kostenplaatje zoveel mogelijk in de hand houden.

Bij verhuisbedrijf UTS Van Hoek uit Groningen ben je verzekerd van een goede kwaliteit verhuisservice tegen een lage prijs. Neem nu contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Verhuizen in of naar Groningen

Als je al woonachtig bent in (de regio) Groningen en gaat verhuizen naar een andere woning of bedrijfsruimte in de buurt, dan is het simpel. Zoek een goed, erkend verhuisbedrijf in Groningen en start met verhuizen!

Bij UTS Van Hoek combineren wij een scherpe prijs met optimale service, waarbij je zelf kunt aangeven in hoeverre je het verhuizen wilt uitbesteden. Mogelijk wil je zelf bepaalde zaken in handen houden, bijvoorbeeld om kosten te besparen. Wij leveren verhuizingen op maat!

Ga je verhuizen naar de regio Groningen of vertrek je juist naar een ander deel in ons land, of zelfs naar het buitenland, dan heb je te maken met wat grotere verhuisafstanden. Voor UTS Van Hoek is geen afstand te groot. Wij vervoeren je complete inboedel veilig en efficiënt naar de plaats van bestemming.

Flexibel en (kosten)efficiënt verhuisbedrijf in Groningen

Bij een verhuizing zijn er twee zaken van belang: flexibiliteit en efficiency. Dat leidt immers tot een verhuisservice op maat en tot lage kosten. Zoek je naar een verhuisbedrijf in Groningen of omgeving die hieraan voldoet? Zoek dan niet verder, maar neem nu contact op met UTS Van Hoek! Al ruim 90 jaar zijn wij dé betrouwbare verhuispartner in de regio!

Gaat u binnenkort verhuizen?

In ons gratis whitepaper leest u waar u op moet letten bij het kiezen van een verhuisbedrijf en wat hierbij komt kijken. Zo helpt u verder bij het vergelijken van het beste verhuisbedrijf voor uw verhuizing.

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan 

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.