Senioren verhuisservice

Verhuizen is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis. Verhuizen staat dan ook hoog genoteerd in de stress top 10. UTS Van Hoek begrijpt als ervaren verhuisbedrijf als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing. Het is bekend dat oudere mensen een verhuizing als ingrijpender ervaren. De vertrouwde woning wordt verruild voor een (kleinere) aanleunwoning, seniorenappartement, bejaardentehuis of verzorgingstehuis.

De aanpak van UTS Van Hoek kenmerkt zich door inzicht, vertrouwen en ervaring. Wij nemen de tijd om uw wensen en eisen na een persoonlijk gesprek uit te werken in een voorstel op maat. Dit voorstel kunt u naderhand op uw gemak beoordelen en eventueel bespreken met uw directe omgeving. En bent u lid van TSN of Icare, dan ontvangt u tevens een aantrekkelijke korting.

Wilt u helemaal zorgeloos verhuizen? Maak dan vooral eens vrijblijvend kennis met onze verhuisdirigente. Zij werkt al ruim 15 jaar bij UTS Van Hoek en kent alle ins en outs die komen kijken bij een senioren verhuizing en kan u ook helpen met de administratieve afhandeling rondom uw verhuizing. Benieuwd naar deze speciale service? Klik hier om meer over de verhuisdirigente te lezen.

Heeft u een vraag over verhuizen?

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.