Verschillende situaties vragen om verschillende middelen

Verschillende situaties vragen om verschillende middelen

De situatie

Tijdens een verhuizing, verhuist een bedrijf vanuit zeven panden naar één locatie. De emballagemiddelen worden per pand afgestemd. De meeste panden hebben een ruime lift en ruime gangen, waardoor het vervoer in het pand gemakkelijk kan per rolcontainer. Eén van de panden is een oud schoolgebouw met kleine trappen en geen lift.

De rolcontainers worden vervoerd en uitgeladen bij het gebouw, maar dan wordt geconcludeerd dat de containers de trappen niet op of af kunnen. Zoiets kleins wordt enorm snel over het hoofd gezien en het is daarom van groot belang dat u van te voren nadenkt over wat voor emballagemiddelen u tijdens uw verhuizing kunt gebruiken.

Elke situatie is weer anders en vragen om andere middelen.


Wilt u meer informatie over verschillende emballage- en verhuismiddelen of bent u benieuwd naar waar u op moet letten tijdens een verhuizing?

Lees dan gratis ons whitepaper “van inschatting tot draaiboek”.

Whitepaper 'van inschatting naar draaiboek'

 

 

zakelijk verhuizen bedrijfsverhuizing van hoek verhuisbedrijf groningen

Bedrijfsverhuizing

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek. UTS Van Hoek heeft dit door de jarenlange ervaring vaak ervaren en is daardoor expert geworden op dit gebied. 

Bekijk meer

Klaar om te verhuizen?

Draaiboek bedrijfsverhuizing

Tips én voorbeelden voor soepele bedrijfsverhuizing

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.