Beter te vroeg dan te laat – en te vroeg bestaat niet

Beter te vroeg dan te laat – en te vroeg bestaat niet

Zakelijke verhuizingen lopen soms onnodig vertraging op, omdat er op het laatste moment toch nog iets verandert. Het is een dermate groot project, dat de facilitair manager al gauw bepaalde zaken over het hoofd kan zien. Hij heeft ondertussen immers ook andere dingen om aan te denken. Hij denkt bijvoorbeeld niet aan een back-up plan voor de route van de oude naar de nieuwe locatie. Zo vroeg mogelijk professionele verhuizers inhuren bij een zakelijke verhuizing zorgt dat dergelijke problemen voorkomen worden. En als ze niet worden voorkomen, hoeft u zich er in ieder geval geen zorgen over te maken.

Het verhuisbedrijf regelt namelijk alles. Het is een totaaloplossing. Maar veel mensen denken bij een verhuisbedrijf aan de mensen die uw spullen van A naar B brengen. Terwijl de hulp bij verhuizen veel verder gaat.

Verhuizers inhuren bij een zakelijke verhuizing kunt u beter te vroeg doen dan te laat. Door in een vroeg stadium de juiste partij in te schakelen, scheelt dat achteraf namelijk veel overlast. Als u op tijd begint, heeft dat zo zijn voordelen.

1) Tijd om meerdere offertes te vergelijken

Ten eerste biedt het u extra tijd. Er zijn veel verhuizers waar u uit kunt kiezen. In veel gevallen kunt u gratis een offerte aanvragen voor uw situatie. Maar niet ieder verhuisbedrijf heeft even snel een offerte voor u klaar. Door u zelf meer tijd te gunnen, kunt u genoeg onderzoek doen om de beste oplossing te kiezen.

2) Geen problemen met beschikbaarheid

Als u er vroeg bij bent, is de kans kleiner dat de ideale verhuizer niet beschikbaar is op bepaalde data. Zeker als uw verhuizing gepland staat tussen mei en september, wanneer het meest verhuisd wordt. De beste verhuizers worden immers het vroegst geboekt. Op het laatste moment kan een goed verhuisbedrijf misschien nog wel helpen, als u heel veel geluk heeft. Maar dan geniet u niet van de uitstekende voorbereiding die ze kunnen bieden…

3) Tijdig verhuizers inhuren geeft hun meer tijd

Verhuizers inhuren in een vroeg stadium zorgt ook dat ze meer tijd hebben om alles voor te bereiden. De voorbereiding voor een grote verhuizing kan namelijk maanden duren. Alle objecten moeten geïnventariseerd worden. Hoeveel vrachtwagens zijn er nodig? Is er genoeg ruimte om te laden en lossen? En kan de vrachtwagen nog wel keren op de parkeerplaats? Welke (extra) verzekeringen heeft het verhuisbedrijf nodig? Al met al zorgt een langere voorbereidingstijd dat uw verhuizing soepel verloopt.

Hoe ver van tevoren moet ik verhuizers inhuren?

Kortom, hoe vroeger mensen of bedrijven verhuizers inhuren, des te beter ze geholpen worden. Voorbereiding is alles in dit werk, zeker bij zakelijke verhuizingen. Er is dan ook geen tijdsindicatie wat betreft hoe veel maanden van tevoren u een verhuisbedrijf moet inschakelen. Als het mogelijk is beginnen we al een jaar van tevoren bij grote projecten. Het simpele antwoord is dan ook: gewoon zo vroeg mogelijk!

Wilt u meer weten over wat er allemaal komt kijken bij een zakelijke verhuizing? Lees het in ons gratis whitepaper!
verhuizers inhuren bij een zakelijke verhuizing verhuisbedrijf Groningen UTS Van Hoek

zakelijk verhuizen bedrijfsverhuizing van hoek verhuisbedrijf groningen

Bedrijfsverhuizing

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek. UTS Van Hoek heeft dit door de jarenlange ervaring vaak ervaren en is daardoor expert geworden op dit gebied. 

Bekijk meer

Klaar om te verhuizen?

Draaiboek bedrijfsverhuizing

Tips én voorbeelden voor soepele bedrijfsverhuizing

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.