Verhuisproblemen voorkomen tijdens de voorbereiding

Verhuisproblemen voorkomen tijdens de voorbereiding

Een verhuizing verloopt niet altijd even soepel. Toch kunt u veel verhuisproblemen voor zijn door ze vroegtijdig te herkennen. Bekijk de onderstaande afbeelding om in de voorbereiding al in te spelen op mogelijke problemen.

Verhuisproblemen voorkomen tijdens de voorbereiding

Overlast tijdens de verhuizing

Een gemiddelde zakelijke verhuizing is een grote logistieke operatie, waarbij veel factoren een rol spelen. Het is nog niet zo eenvoudig om alle spullen van de ene naar de andere locatie te krijgen. Hierbij moet er rekening worden gehouden met verschillende zaken, zoals mogelijke overlast die veroorzaakt wordt door de verhuizing.

Bijvoorbeeld tijdens de verhuizing van een (hoge)school, geluidsoverlast gedurende een tentamenperiode is natuurlijk niet wenselijk. Bekijk ons filmpje om te kijken hoe wij bij UTS van Hoek hier mee omgaan en daarmee verhuisproblemen voorkomen.

 

Wilt u weten wat u concreet aan deze problemen kunt doen?

Download dan gratis ons whitepaper “verhuizing goed geregeld”.De zakelijke verhuizing goed geregeld

zakelijk verhuizen bedrijfsverhuizing van hoek verhuisbedrijf groningen

Bedrijfsverhuizing

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek. UTS Van Hoek heeft dit door de jarenlange ervaring vaak ervaren en is daardoor expert geworden op dit gebied. 

Bekijk meer

Klaar om te verhuizen?

Draaiboek bedrijfsverhuizing

Tips én voorbeelden voor soepele bedrijfsverhuizing

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.