Verhuisdatum prikken

Een verhuisdatum prikken is moeilijker dan veel mensen denken – zeker bij bedrijfsverhuizingen. Verhuist u met hulp van medewerkers, dan is het vanzelfsprekend wenselijk dat zo veel mogelijk van hen op die datum kunnen. Maar ook als u een verhuisbedrijf inschakelt om de verhuizing te regelen, kan het bepalen van een verhuisdatum een hoofdpijndossier op zich zijn. Het volgende viertal factoren is hierbij belangrijk.

infographic verhuisdatum prikken uts van hoek verhuisbedrijf groningen

Een geschikte verhuisdatum prikken

Het vergt dus nog vrij veel onderzoek, wil u een geschikte, voordelige verhuisdatum prikken. Kosten, contracten, beschikbaarheid en tijd spelen allemaal een rol. Maar dit is slechts één klein onderdeel van de gehele verhuizing. Ons advies: begin ruim van tevoren met plannen en laat het aan ervaren professionals over!


Wilt u uw zakelijke verhuizing goed regelen? Lees dan de tips in ons gratis whitepaper!
De zakelijke verhuizing goed geregeld verhuisdatum prikken

Hoe meer partijen, des te complexer het wordt

Een zakelijke verhuizing is een complex proces dat zo sterk is als de zwakste schakel. En er zitten nogal wat schakels aan een verhuizing. Als u een verhuizing organiseert, zoals die van een...

‘Hoe langer de verhuizing duurt, des te minder overlast’

Een slecht voorbereide zakelijke verhuizing loopt vrijwel altijd vertraging op. En dan moet het personeel ineens extra dagen vrij krijgen en ligt het werk even stil. En dat kost klauwen met geld. In...

Tips voor het veilig verhuizen van grote machines en apparatuur

Een machine verhuizing is een belangrijk deel van zakelijke of industriële verhuizingen en vraagt speciale aandacht. Lees de tips voor veilig transport!

Waar moet u op letten bij de voorbereiding van uw zakelijke verhuizing?

Voorbereiding van uw zakelijke verhuizing Een zakelijke verhuizing gepland maar weet u even niet waar u moet beginnen? Voorbereiding is alles, wij hebben daarom voor u een aantal stappen verwerkt in...

Whitepaper | Van inschatting naar draaiboek

Een zakelijke verhuizing brengt nieuwe kansen met zich mee, maar kan uitlopen op een nachtmerrie. Kent u de knelpunten al? 

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB  Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.