Verhuizen? Deze partijen komen er allemaal bij kijken!

Verhuizen? Deze partijen komen er allemaal bij kijken!

U bent verhuiscoördinator en verantwoordelijk voor het verhuizen van uw bedrijf of afdeling? Het is goed om te weten dat een verhuiscoördinator bij de voorbereiding van de zakelijke verhuizing met enorm veel partijen te maken heeft.

Communicatie tijdens de zakelijke verhuizing

Bekijk in onze infographic met welke partijen u allemaal rekening moet houden. U ziet ongetwijfeld dat u met veel stakeholders te maken krijgt. Het voorbereiden van een zakelijke verhuizing is vaak een hele klus. Veel vragen van betrokkenen zorgt voor veel communicatie. Het overzicht is dan al gauw verdwenen!

Hulp voor de verhuiscoördinator

Maakt u al gebruik van de kennis en ervaring van mensen die vaker bij een verhuizing betrokken zijn? Zoals bijvoorbeeld uw verhuisbedrijf of de facilitair manager? Ook praktische mensen in uw organisatie kunnen vaak waardevolle informatie aanleveren.


Wilt u meer weten of eens overleggen over de voorbereiding van uw zakelijke verhuizing? Neem eens vrijblijvend contact met ons op of maak de eerste stap: lees onze gratis whitepaper “de zakelijke verhuizing goed geregeld”.

De zakelijke verhuizing goed geregeld

zakelijk verhuizen bedrijfsverhuizing van hoek verhuisbedrijf groningen

Bedrijfsverhuizing

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek. UTS Van Hoek heeft dit door de jarenlange ervaring vaak ervaren en is daardoor expert geworden op dit gebied. 

Bekijk meer

Klaar om te verhuizen?

Draaiboek bedrijfsverhuizing

Tips én voorbeelden voor soepele bedrijfsverhuizing

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.