Slim verhuizen door het simpel te houden!

Ook bij een bedrijfsverhuizing is het mogelijk om met slim verhuizen een hoop tijd te besparen. Inmiddels is verhuisstress een bekend fenomeen, maar op deze manier kunt u zichzelf daar enigszins tegen wapenen. Een goede voorbereiding is van cruciaal belang bij zakelijke verhuizingen, maar maak het daarbij niet moeilijker dan noodzakelijk.

Tips om gemakkelijk te verhuizen

Wees slim en maak bij het verhuizen gebruik van onze handige tips!

slim verhuizen infographic tips verhuisbedrijf uts van hoek groningen

Infographic: 7 tips voor slim verhuizen!

Op een slimme manier verhuizen!

De gemakkelijkste manier om slim te verhuizen is door de gehele verhuizing aan experts over te laten. Bij UTS Van Hoek hebben we dagelijks te maken met bedrijfsverhuizingen. Daardoor heeft u geen omkijken meer naar de verhuizing en dat levert de minste stress op.


Meer tips om de zakelijke verhuizing goed aan te pakken? Lees ons gratis whitepaper!

Je allereerste bedrijfsverhuizing?

De eerste keer dat je een bedrijfsverhuizing meemaakt (laat staan: organiseert) kan het een behoorlijk stressvolle gebeurtenis zijn. Je wilt alles van tevoren weten en regelen opdat de zakelijke...

In één keer verhuizen: wanneer tijdsdruk een grote rol speelt

Regelmatig moet een verhuisklus onder zware tijdsdruk worden gerealiseerd. UTS van Hoek kiest er dan voor om in één keer te verhuizen. Er kan wel ontzettend veel misgaan als u deze verhuizing zelf...

Het maken van een verhuisplanning

Het soepel verlopen van de verhuizing is voor een groot deel afhankelijk van een realistische, maar heldere verhuisplanning. Een goede planning is niet gemakkelijk te maken, omdat deze van veel...

Top 10 fouten bij zakelijke verhuizingen

Bij zakelijke verhuizingen kan er meer fout gaan dan bij particulieren. In de infographic zie je 10 veelgemaakte fouten bij zakelijke verhuizingen.

Whitepaper | Van inschatting naar draaiboek

Een zakelijke verhuizing brengt nieuwe kansen met zich mee, maar kan uitlopen op een nachtmerrie. Kent u de knelpunten al? 

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB  Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.