Verhuizing van uw bedrijf

verhuizing uitbesteden verhuisbedrijf groningen uts van hoek

Verhuizing van uw bedrijf

Een verhuizing van een bedrijf laten slagen hangt in grote mate af van hoe strak uw planning is en of alles volgens plan verloopt. Een goede voorbereiding is dan essentieel. Bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan u van tevoren heeft ingeschat. Verhuis ik zelf of laat ik mijn verhuizing regelen door een ander? Hoe maak ik een goede planning? Is het verstandig om een checklist bij te houden? Hoe pak ik mijn spullen goed en veilig in? Wat kost een verhuizing bedrijf eigenlijk? Antwoorden hierop leest u in deze blog over verhuizen.

zakelijke verhuizing uitbesteden

Zelf verhuizen of aan de slag met een expert

Ieder jaar verhuizen talloze mensen naar een nieuwe woning of bedrijfsruimte. Vrijwel steeds op dezelfde manier. Met behulp van een busje of boedelbak worden spullen vervoerd, bij de supermarkt worden bananendozen verzameld en vrienden en familie wordt opgetrommeld om een handje te helpen. U moet wel tien keer op en neer scheuren om al uw spullen in uw nieuwe pand te krijgen. De vraag is dan: wat is verstandiger, zelf verhuizen of een verhuizing door een bedrijf? Het uitbesteden van een verhuizing kan zorgen voor extra tijd en minder stress. Vaak liggen de kosten wel iets hoger. Het is dan de vraag wat voor u het belangrijkste is.

Verhuizing uitbesteden en de voordelen

Een verhuizing uitbesteden aan een bedrijf heeft zo zijn voordelen. Waar u normaal gesproken stressend aan het werk bent om alles om tijd af te krijgen, gaat een verhuisbedrijf voor u aan de slag. Alles wordt voor u geregeld. Van het in- en uitpakken van uw spullen tot het transporteren en eventueel opslaan van goederen. Een ervaren verhuizer kan snel en efficiënt werken en weet als geen ander uw spullen onbeschadigd bij uw nieuwe woning of bedrijfspand te krijgen. Hierdoor heeft u bijna geen stress en bent u verzekerd van een vlotte verhuizing. Zeker wanneer u internationaal gaat verhuizen, is het inschakelen van een verhuisbedrijf verstandig. Er komt immers veel meer bij kijken. Een professioneel verhuisbedrijf kent alle kneepjes van het vak en zorgt voor een efficiënte afhandeling.

verhuizing uitbesteden verhuisbedrijf groningen uts van hoekInpakservice

Spullen veilig inpakken is belangrijk. U wilt niet dat uw goederen beschadigen onderweg. Het is dan ook belangrijk goed te investeren in stevige verhuisdozen en zachte verhuisdekens die u kunt wikkelen om uw meubels. Dit maakt verhuizen een stuk eenvoudiger en drukt de kosten ook enorm. U kunt ervoor kiezen om uw spullen zelf in te pakken, maar een ervaren verhuizer kan dit ook voor u doen. De kosten worden in grote mate bepaald door de hoeveelheid spullen die u wilt verhuizen.

Het kostenplaatje

Een van de belangrijkste zaken bij een verhuizing van een bedrijf, zijn de kosten. Het kostenplaatje zorgt er immers voor welke verhuiskeuzes we maken. Een verhuisbedrijf inschakelen kost geld. Daar tegenover staat wel dat u niet alles zelf hoeft te regelen en dus ook geen strakke planning nodig heeft. Het wordt allemaal voor u gedaan. Ook hoeft u niet met uw eigen kar een paar keer op en neer om uw spullen te verhuizen. Middels een grote verhuiswagen bent u in één keer verlost van uw spullen en kunt u in uw nieuwe pand direct aan de slag. Met behulp van een offerte op maat berekent u snel alle kosten en weet u waar u aan toe bent. Dit maakt uw keuze wellicht een stuk eenvoudiger.

Wilt u meer informatie over het verhuizen van een bedrijf of bent u benieuwd naar waar u op moet letten tijdens een bedrijfsverhuizing?

Lees dan gratis ons whitepaper “de verhuizing goed geregeld”.

De zakelijke verhuizing goed geregeld

zakelijk verhuizen bedrijfsverhuizing van hoek verhuisbedrijf groningen

Bedrijfsverhuizing

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek. UTS Van Hoek heeft dit door de jarenlange ervaring vaak ervaren en is daardoor expert geworden op dit gebied. 

Bekijk meer

Klaar om te verhuizen?

Draaiboek bedrijfsverhuizing

Tips én voorbeelden voor soepele bedrijfsverhuizing

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.