De verhuiswagen arriveert, en dan?

De verhuiswagen arriveert, en dan?

Uw verhuiswagen arriveert volgens planning bij de locatie en alle spullen worden uitgeladen. Dit betekent niet automatisch dat er vanaf nu niks meer kan gebeuren waardoor uw verhuizing mogelijk vastloopt. Er is immers een verhuisdraaiboek van tevoren opgesteld, dus iedereen weet precies wat de bedoeling is.

De indelingstekeningen zijn per ruimte tijdelijk met schilderstape op de deur of het kozijn geplakt. De kamernummers zijn al dan niet definitief alvast zichtbaar gemaakt. De verhuizers huizen de gestickerde inventaris per ruimte als eerste in en plaatsen deze volgens tekening. Het is handig als u zelf tussendoor nog even een checkronde loopt of het meubilair inderdaad naar wens is geplaatst.

Na het plaatsen van de bureaus, de kasten en de tafels, kan worden begonnen met het uitladen, plaatsen en uitpakken van de IT apparatuur. De verhuizers helpen de IT’ers een handje met het aansluiten en wegwerken van de bekabeling. Nu is daarvoor nog alle ruimte.

De verhuisdozen worden op een lege plek gesorteerd per medewerker geplaatst met het etiket in het zicht. Wordt er met meterbakken gewerkt, dan pakken de verhuizers deze weer uit, rechtstreeks in de archiefkasten.

zakelijk verhuizen bedrijfsverhuizing van hoek verhuisbedrijf groningen

Bedrijfsverhuizing

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek. UTS Van Hoek heeft dit door de jarenlange ervaring vaak ervaren en is daardoor expert geworden op dit gebied. 

Bekijk meer

Klaar om te verhuizen?

Draaiboek bedrijfsverhuizing

Tips én voorbeelden voor soepele bedrijfsverhuizing

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.