Het maken van een verhuisplanning

Het maken van een verhuisplanning

Het soepel verlopen van de verhuizing is voor een groot deel afhankelijk van een realistische, maar heldere verhuisplanning. Maar hoe kun je een goede verhuisplanning maken? Wat moet er allemaal in staan? Met behulp van deze infographic leggen we het u uit!

Een goede planning is niet gemakkelijk te maken, omdat deze van veel factoren afhankelijk is. Stel vast wat het beste moment is om te verhuizen en plan de externe partijen in. Alle schakels in deze keten zijn afhankelijk van elkaar en één zwakke schakel brengt het gehele proces in gevaar.

Waar moet u op letten bij een verhuisplanning? [INFOGRAPHIC]

Waar u op moet letten bij het maken van een verhuisplanning ziet u in onderstaande infographic. Doe er uw voordeel mee voor uw bedrijfsverhuizing!

verhuisplanning maken infographic uts van hoek groningen verhuisbedrijf

Hoe maak ik een verhuisplanning? (infographic)

Verhuisplanning maken

Een verhuisplanning maken is geen klus die u een week voor de verhuizing maakt. Nee, dit hoort bij de planning die u maanden van tevoren al vaststelt. Het is immers niet gemakkelijk om alle betrokken partijen op hetzelfde moment in te plannen.

Wilt u meer tips en informatie over de zakelijke verhuizing en het maken van de verhuisplanning? Download dan ons whitepaper ‘Van inschatting naar draaiboek

gefaseerd verhuizen

zakelijk verhuizen bedrijfsverhuizing van hoek verhuisbedrijf groningen

Bedrijfsverhuizing

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek. UTS Van Hoek heeft dit door de jarenlange ervaring vaak ervaren en is daardoor expert geworden op dit gebied. 

Bekijk meer

Klaar om te verhuizen?

Draaiboek bedrijfsverhuizing

Tips én voorbeelden voor soepele bedrijfsverhuizing

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.