Verhuisdozen kopen?

Verhuisdozen kopen?

Staat er een verhuizing voor de deur, dan komen er ineens wel erg veel zaken op u af. De oude woning moet in goede staat worden achtergelaten, u wilt geen spullen vergeten en ook in de nieuwe woning moet nog behoorlijk wat gebeuren. Kortom, drukte en stress! Voor sommige zaken omtrent de verhuizing heeft u amper nog tijd. Wanneer gaat u bijvoorbeeld verhuisdozen kopen? Dat is typisch een klus die, wat u betreft, teveel tijd en teveel geld kost. Gelukkig hebben wij goede tips, waarmee online verhuisdozen kopen een fluitje van een cent wordt. Ook bespaart u flink in de kosten, als u het slim aanpakt! Kies bijvoorbeeld voor tweedehands dozen of vergelijk de prijzen online. Lees snel verder!

Hoeveel verhuisdozen kopen?

Veel mensen maken de fout om te veel verhuisdozen te kopen. Dat is zonde, want na de verhuizing heeft u nog maar weinig aan de dozen. Het is daarom belangrijk om goed in te schatten hoeveel inboedel u daadwerkelijk gaat verhuizen. Bekijk daarom goed wat u wel en niet meeneemt, voordat u de verhuisdozen gaat kopen. Dat bespaart een hoop geld. Het is lastig in te schatten hoeveel dozen u nodig heeft, maar gelukkig zijn hiervoor wel richtlijnen:

  • Verhuizen van of naar een één- of tweekamerwoning: circa 20 verhuisdozen. Voor elke persoon erbij, komen daar 5 verhuisdozen bij.
  • Klein gezin in een blokwoning of twee-onder-een-kap: circa 60 verhuisdozen.

Een slimme tip is ook om het verhuisbedrijf te vragen naar verhuisdozen. Zij kunnen u een goede inschatting geven van het aantal dozen dat u nodig heeft. Mogelijk kunt u zelfs tweedehands dozen van het bedrijf gebruiken of overnemen. Daarmee bespaart u in de verhuiskosten!

> Bestel online uw verhuisdozen!

Vergeet de verhuisdekens niet

Verhuisdozen kopen is één, maar daarmee bent u er nog niet. Grote meubelstukken kunnen bijvoorbeeld niet in dozen worden verpakt. Toch wilt u deze onderdelen van uw inboedel veilig en zonder beschadigingen verhuizen. Daarvoor kunt u verhuisdekens gebruiken. De meubelstukken worden ermee ingepakt, zodat ze beschermd zijn tegen beschadigingen. Ook hiervoor geldt: bekijk goed hoeveel dekens u nodig heeft en informeer bij uw verhuisbedrijf naar de mogelijkheden.

Online verhuisdozen kopen

Nu u weet hoeveel verhuisdozen u nodig heeft, is het nog zaak om deze in huis te halen. Verhuisdozen kopen kan in een fysieke winkel, maar dat kost tijd en energie. Veel gemakkelijker is het om de dozen online te bestellen, bijvoorbeeld in de online shop van verhuisbedrijf UTS van Hoek. De dozen worden netjes bij u thuis afgeleverd, zodat u gemakkelijk aan de slag kunt. Door de prijzen online te vergelijken, doet u ook nog eens goede zaken. Bij UTS van Hoek kunt u bijvoorbeeld verhuisdozen kopen die al eens eerder zijn gebruikt. Voor optimale bescherming zijn nieuwe dozen vanzelfsprekend ook verkrijgbaar.

zakelijk verhuizen bedrijfsverhuizing van hoek verhuisbedrijf groningen

Bedrijfsverhuizing

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek. UTS Van Hoek heeft dit door de jarenlange ervaring vaak ervaren en is daardoor expert geworden op dit gebied. 

Bekijk meer

Klaar om te verhuizen?

Draaiboek bedrijfsverhuizing

Tips én voorbeelden voor soepele bedrijfsverhuizing

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.