Verhuisdirigente

Ziet u op tegen de verhuizing?

Onze UTS verhuisdirigente organiseert samen met u uw verhuizing. Indien u ondersteuning wenst bij zaken die bij een verhuizing komen kijken dan kunt u onze Verhuisdirigente inschakelen. Zij geeft professioneel advies en coördineert het verhuisproces. Haar activiteiten richten zich op administratief, organisatorisch en praktisch gebied.

Een greep uit de mogelijkheden

Uw administratie (re)organiseren, verhuisberichten versturen, het overzetten van telefoon, internet, gas, water en electra, abonnementen overzetten, instanties informeren, de woning op de juiste manier opleveren aan de woningcorporatie, communiceren met zorginstellingen, kamerindelingen maken, inventaris sorteren, inrichting- en kleuradviezen geven en het bezemschoon opleveren van uw woning.

Niet verhuizen, toch hulp
Ook als u niet verhuist kunt u de Verhuisdirigente inschakelen, bijvoorbeeld voor het op orde brengen van uw woonomgeving of administratie.

Vooraf een persoonlijk gesprek
Onze verhuisdirigente komt vooraf bij u langs om samen, middels een standaard overzicht, te bespreken wat er moet gebeuren en in hoeverre u ondersteuning wenst. Zodat zij voor u een maatwerkpakket kan samenstellen. Bent u aangesloten bij de ledenservice van TSN Thuiszorg? Dan krijgt u ook nog eens korting op de UTS Verhuisdirigente. Lees meer hierover op de website van TSN Thuiszorg.

Meer informatie of een prijsopgave?

 

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek aan huis neemt u contact op met onze UTS Verhuisdirigente:

Verhuis blogs

Maak uw opslag overzichtelijk met iDepot

Lees meer

Verhuizen is moeilijk!

Lees meer

5 tips voor het inlichten van werknemers bij bedrijfsverhuizingen

Lees meer

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.