J. Kemkers Verhuis- en Transportbedrijf

Kemkers Verhuisbedrijf

Sinds 1993 is Kemkers Verhuisbedrijf uit Eelde Paterswolde onderdeel van Van Hoek Verhuizingen. De eenmanszaak werd gevoerd door Jan Kemkers die geen opvolging had en het bedrijf daarom verkocht aan Van Hoek.

Het erkende verhuisbedrijf voert met name verhuizingen binnen Nederland uit, waarbij de bestemming vaak Eelde, Paterswolde of 1 van de omliggende dorpen is. Ook voerde het bedrijf vele verhuizingen uit voor de lokale woningbouwvereniging in het kader van revitalisatie en vernieuwing van bestaande woningen.

Sinds 2013 is het bedrijf gevestigd in Groningen, op dezelfde lokatie als Van Hoek Verhuizingen. Hier worden ook de inboedels voor opslag in bewaarneming genomen.

Per 1 januari 2019 zijn alle activiteiten overgenomen door Van Hoek Verhuizingen en zal de naam Kemkers niet meer actief gebruikt worden. Bestaande relaties en klanten zijn hier persoonlijk over geïnformeerd de afgelopen tijd.

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.