expeditiebedrijf Tot uw Dienst

Verhuis- en expeditiebedrijf

Tot Uw Dienst is in 1948 gestart door Leo Venhuizen als expeditiebedrijf. In Groningen verzorgde het bedrijf dagelijks de distributie van goederen onder de vele winkels en groothandels in de stad Groningen. De standplaats was enkele jaren het beroemde bodenterrein aan de Bloemsingel.

Het bedrijf ontwikkelde zich in de loop van de jaren tot een verhuis- en expeditiebedrijf met veel kennis van de logistiek in Groningen. Door de opkomst van de pakketbezorgdiensten is Tot Uw Dienst zich meer en meer gaan toeleggen op het verzorgen van diensten rondom verhuizen en opslaan van inventarissen en inboedels. Tevens verzorgde het bedrijf alle projectverhuizingen voor de Rijksuniversiteit Groningen, dit in opdracht van de vervoersdienst van de universiteit.

In de jaren ’70 verhuisde het bedrijf naar een ruimer bedrijfspand aan de Struisvogelstraat in de Groningse Oosterparkwijk. Hierdoor wist Tot Uw Dienst de verhuisdiensten naar een professioneel niveau te brengen. Het bedrijf sloot zich tevens aan bij de Erkende Verhuizers.

Verhuizingen

Begin jaren ’80 heeft Tot Uw Dienst het bekende verhuisbedrijf Van Hoek Verhuizingen uit Groningen overgenomen. De combinatie van kennis en ervaring in de logistiek en de verhuissector werkte erg goed. Het bedrijf werd voortgezet door Harry Venhuizen, de zoon van Leo.

In 2015 zijn alle activiteiten van Tot Uw Dienst volledig samengegaan met de activiteiten van Van Hoek Verhuizingen. De naam Tot Uw Dienst wordt sindsdien niet meer actief gebruikt.

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.