Kunst en antiek opslag

Voor kunst en antiek opslag biedt UTS Van Hoek Verhuizingen verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van uw specifieke wensen kan de inrichting van de opslagruimte worden aangepast.

Alle bij UTS Van Hoek opgeslagen inboedels en inventarissen worden in verwarmde en beveiligde ruimtes of containers geplaatst. Afhankelijk van de kwetsbaarheid van de spullen worden de benodigde verpakkingsmaterialen en bescherming gebruikt.

Deskundige UTS Art Handlers

Verhuizingen van kunst en antiek eisen een risicoloze behandeling. Er wordt bijvoorbeeld nóg meer tijd en aandacht besteed aan voorbereiding, uitvoering en nazorg. De UTS Art Handlers zijn onderlegd in het herkennen van verschillende typen kunstobjecten, antiek en oudheden. Zij beoordelen de kwetsbaarheid en hanteren de juiste wijze van verpakken.

Opslagbeheersysteem

Voor de registratie van zowel de opslag als uitgeleende kunstwerken, biedt UTS Van Hoek de mogelijkheid tot aansluiting van iDepot. Met deze online opslagbeheer omgeving kunt u precies zien welke spullen zijn opgeslagen en opdrachten voor uitlevering plaatsen.

Wereldwijd transport

Wij leveren wereldwijd transport en kunnen ook de verzekeringen en douanehandelingen voor u verzorgen. Voor het vervoer over de weg wordt uitsluitend gebruik gemaakt van geïsoleerde, beveiligde en luchtgeveerde verhuiswagens.

Gaat u binnenkort verhuizen?

In ons gratis whitepaper leest u waar u op moet letten bij het kiezen van een verhuisbedrijf en wat hierbij komt kijken. Zo helpt u verder bij het vergelijken van het beste verhuisbedrijf voor uw verhuizing.

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan 

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB  Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over UTS Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.