Verhuisdatum prikken

infographic verhuisdatum prikken uts van hoek verhuisbedrijf groningen

Verhuisdatum prikken

Een verhuisdatum prikken is moeilijker dan veel mensen denken – zeker bij bedrijfsverhuizingen. Verhuist u met hulp van medewerkers, dan is het vanzelfsprekend wenselijk dat zo veel mogelijk van hen op die datum kunnen. Maar ook als u een verhuisbedrijf inschakelt om de verhuizing te regelen, kan het bepalen van een verhuisdatum een hoofdpijndossier op zich zijn. Het volgende viertal factoren is hierbij belangrijk.

Een geschikte verhuisdatum prikken

Het vergt dus nog vrij veel onderzoek, wil u een geschikte, voordelige verhuisdatum prikken. Kosten, contracten, beschikbaarheid en tijd spelen allemaal een rol. Maar dit is slechts één klein onderdeel van de gehele verhuizing. Ons advies: begin ruim van tevoren met plannen en laat het aan ervaren professionals over!


Wilt u uw zakelijke verhuizing goed regelen? Lees dan de tips in ons gratis whitepaper!
De zakelijke verhuizing goed geregeld verhuisdatum prikken

zakelijk verhuizen bedrijfsverhuizing van hoek verhuisbedrijf groningen

Bedrijfsverhuizing

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek. UTS Van Hoek heeft dit door de jarenlange ervaring vaak ervaren en is daardoor expert geworden op dit gebied. 

Bekijk meer

Klaar om te verhuizen?

Draaiboek bedrijfsverhuizing

Tips én voorbeelden voor soepele bedrijfsverhuizing

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.